Gală Superkombat pentru victimele din Galaţi

Lucian Ali   
în Nicio categorie
12/10/2013, 21:05
Gală Superkombat pentru victimele din Galaţi

Înainte de Crăciun, gălăţenii loviţi de inundaţii vor avea parte de un cadou important. Gala Superkombat World Grand Prix 2013 Final va avea loc pe 21 decembrie, la Galaţi. Organizatorii au anunţat că se vor strînge fonduri pentru victimele inundaţiilor din judeţ.

“Sînt mulţi oameni amărîţi, necăjiţi, care au suferit de pe urma inundaţiilor. Pe lîngă apele care au nenorocit sute sau poate mii de locuinţe au venit şi cutremurele care crează panică şi probleme oamenilor din zonă. Un astfel de gest trebuie apreciat. Sper ca teledonul, care va funcţiona în timpul galei de la Galaţi, să strîngă cît mai mulţi bani pentru că Guvernului îi e dificil să strîngă banii necesari pentru ajutorarea oamenilor de acolo. Sper ca din acei bani să aducem puţină fericire oamenilor din zonă.”, a declarat primarul Galaţiului, Marius Stan.

Proprietarul turneului Superkombat, Eduard Eremia, le promite gălăţenilor că va strînge bani şi de peste hotare: “Noi vom anunţa la nivel global această iniţiativă prin intermediul comentatorilor de la Eurosport, în 24 de limbi. Apoi iniţiativa caritabilă va fi anunţată prin intermediul unui mesaj şi a unui site la evenimentele pe care le organizăm şi de către sportivii Superkombat. Vom încerca să aducem cît mai multe fonduri pînă în decembrie.”

Gala Superkombat World Grand Prix 2013 Final va fi transmisă în direct în peste 80 de ţări de pe cinci continente.

Închide ×