Fotbal international

Galatasaray, noul sultan în Turcia! Terim mai scrie o pagină de istorie. Video

19.05.2018 | 21:39
Galatasaray noul sultan in Turcia Terim mai scrie o pagina de istorie Video

Galatasaray e noul sultan în Superliga din Turcia! Dominaţia din ultimii ani a “vulturilor negri” de la Beşiktaş a luat sfârşit. Mai mult, campioana din ultimii doi ani plăteşte tribut parcursului mult peste aşteptări din Champions League şi încheie această ediţie abia pe locul 4, urmând a juca în calificările Europa League.

În ultima etapă, echipa “Împăratului” Fatih Terim s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Goztepe Izmir, în urma unui penalty transformat în a doua parte de către francezul Batefembi Gomis. Galatei îi era de ajuns şi remiza pentru a termina înaintea tandemului Fenerbahce – Basaksehir.

Galatasaray, noul sultan în Turcia, este la al 21-lea titlu

Este al 21-lea titlu pentru leii din Galata şi al şaptelea cu Fatih Terim pe bancă. Cel supranumit Împăratul dovedeşte astfel că este un nume de legendă în istoria clubului, pentru că pe lângă cele şapte titluri a mai câştigat în anul 2000 Cupa UEFA şi mai are în palmares 2 Cupe ale Turciei şi 4 Supercupe.

Galatasaray, noul sultan în Turcia. Bucurie fani. Galata redevine campioană după doi ani şi va juca în Champions League
Galatasaray, noul sultan în Turcia. Bucurie fani. Galata redevine campioană după doi ani

A fost o ediţie foarte strânsă, care s-a decis abia pe intrarea pe turnantă, în ultimele etape şi numai după ce marea revelaţie Basaksehir, echipa preşedintelui dictator Recep Erdogan, a făcut câteva greşeli greu de închipuit tocmai atunci când nu mai puteau fi reparate.

Tags: