Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Galatasaray contraatacă în războiul cu FCSB. Turcii au „scăpat” în presă detalii din contractul lui Moruțan

Moruțan este în centrul atenției într-o luptă pentru bani între FCSB și Galatasaray. Gigi Becali le cere turcilor 1 milion de euro pentru o clauză din contractul tricolorului.
29.09.2023 | 19:16
Galatasaray contraataca in razboiul cu FCSB Turcii au scapat in presa detalii din contractul lui Morutan
Turcii, ATAC DUR la Gigi Becali Morutan, MARUL DISCORDIEI. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Moruțan a părăsit-o pe FCSB în sezonul 2021 – 2022. Atunci, Galatasaray a plătit nu mai puțin de 4 milioande euro în schimbul său, plus clauze. Una din acele clauze este ca turcii să plătească încă un milion de euro în cazul în care Moruțan va juca în Champions League. Cu acești bani, FCSB ar acoperi salariul mare al lui Chiricheș.

Galatasaray este bună de plată în cazul transferului lui Moruțan de la FCSB

“O altă știre de astăzi, din această dimineață. Galatasaray, a apărut o informație de la CNN, din Turcia, faptul că Gigi Becali a reclamat Galatasaray și cere un milion de euro de la ei. A apărut și contractul, există o probă.

ADVERTISEMENT

Exact pe documentul postat de CNN Turcia, acolo unde scrie că Becali trebuie să ceară un milion de euro în cazul în care Moruțan ajunge în Champions League. Aici sunt mai multe discuții.

Una este importanta, el a semnat pe data de 20 august cu Ankaragucu, iar Galatasaray a ajuns în grupe pe 29 august, 9 zile mai târziu. Turcii îl acuză pe Becali. Îl bănuiesc că l-ar fi sunat pe Moruțan să nu cumva să semneze pe 29 plecarea.

ADVERTISEMENT

Pentru că ratează cei 10% din înțelegere, 1 milion sunt bani. Galatasaray se apără că pe 20 a semnat cu Ankaragucu, iar pe 29 au intrat în Champions League”, a spus Gabi Safta în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Moruțan nu a reușit să se adapteze în Turcia. Mijlocașul ofensiv a jucat 26 de meciuri în primul său an la Galatasaray, dintre care doar 13 ca titular. În următorul an, Moruțan a fost împrumutat în Serie B, la Pisa. Pentru națională, s-a dovedit a fi însă decisiv. Fostul FCSB-ist este om de bază în lotul lui Iordănescu.

ADVERTISEMENT

“Dacă așa scrie la contract, bravo lui Gigi dacă a fost deștept, dacă l-a sunat și i-a zis să nu semneze. Scrie la contract? Scrie, atunci dații lui Gigi banii să mai cumpere un jucător pentru Liga I. Hai că au turcii bani”, a spus Horia Ivanovici.

“Pe Gigi Becali îl știm, este isteț, este sclipitor. Dar dacă turcii l-au scos repede de pe lista Champions League, atunci Galatasary va câștiga procesul. Există și un titlu, scrie ‘Fă-te bine, Becali’, scrie un editorialist din Turcia”, a completat Gabi Safta.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali asteapta bani de la Galatasaray

ADVERTISEMENT