Sport

Fatih Terim îl compară pe Olimpiu Moruțan cu Gică Hagi! Declarație neașteptată despre fotbalistul FCSB-ului: „Îmi place foarte mult, face spectacol!”

Presa din Turcia a anunțat că Galatasaray este gata să ofere zece milioane de euro pentru transferul lui Olimpiu Moruțan de la FCSB, însă cu o condiție.
28.07.2021 | 12:35
Fatih Terim il compara pe Olimpiu Morutan cu Gica Hagi Declaratie neasteptata despre fotbalistul FCSBului Imi place foarte mult face spectacol
ADVERTISEMENT
28-07-2021
09:33

Fatih Terim îl compară pe Olimpiu Moruțan cu Gică Hagi! Declarație neașteptată despre fotbalistul FCSB-ului: „Îmi place foarte mult, face spectacol!”

Fatih Terim, antrenorul celor de la Galatasaray, a vorbit la superlativ despre Olimpiu Moruțan, pe care îl compară cu fotbaliști români legendari, cum ar fi Gică Hagi.

„Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie. Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray”, a declarat Fatih Terim, într-o conferință de presă, potrivit T24.

Olimpiu Moruțan (22 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara lui 2018, de la FC Botoșani, pentru 700.000 de euro.

Tânărul jucător mai are contract până în 2023 cu echipa lui Gigi Becali.

Galatasaray este gata să ofere 10 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan, însă cu o condiție

Potrivit turcilor de la Takvim, Galatasaray este gata să ofere zece milioane de euro, adică suma cerută de Gigi Becali, pentru transferul lui Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

Însă, gruparea turcă ar dori ca suma să fie plătită în patru rate.

„Nu am primit ofertă oficială de la Galatasaray pentru Moruțan. Dacă dau 10 milioane, îl dau. El oricum costa 20 de milioane, dar a făcut meciuri mai proaste și i-am scăzut prețul”, declara Gigi Becali, zilele trecute, pentru Digi Sport.

Olimpiu Moruțan: „Nu știu nimic de vreo ofertă de la Galatasaray!”

Olimpiu Moruțan a marcat un gol superb în partida FCSB – Universitatea Craiova, 4-1, din etapa 2 a Ligii 1. La finalul meciului, tânărul jucător a mărturisit că nu știe nimic despre o ofertă de la Galatasaray.

ADVERTISEMENT

„Un gol foarte frumos, nu? Știu ce pot, știu în fiecare zi ce fac la antrenament și când vine meciul vreau să dau tot. Poate am început mai prost meciurile astea, dar mă bucur că m-am motivat și azi am făcut un meci bun.

Și dacă nu venea golul, eu tot știam ce trebuie să fac, să dau totul pe tren. Domnul Gigi știe cel mai bine pe cine să bage. Dacă el așa a gândit să mă certe, înseamnă că a făcut foarte bine, criticile m-au ajutat să merg mai departe și să fiu mai bun.

ADVERTISEMENT

Nu știu nimic de vreo ofertă de la Galatasaray, m-aș bucura foarte tare. Fac și eu o glumă. Am jucat primele două meciuri mai slab ca să mă lase nea Gigi mai ieftin, glumesc.

Important e că am câștigat, avem un moral foarte bun și trebuie să o ținem tot așa”, a declarat Olimpiu Moruțan, după partida FCSB – Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT
  • 2.8 milioane de euro este cota lui Olimpiu Moruțan, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO Șahtior Karagandy – FCSB: 1,87 este cota pentru „total goluri FCSB: peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT