Fotbal international

Galatasaray – FC Porto 2-3. Turcii se califică în primăvara Europa League, ajutați de Schalke. Video

11.12.2018 | 21:53
Galatasaray  FC Porto 23 Turcii se califica in primavara Europa League ajutati de Schalke Video

Meciul Galatasaray – FC Porto s-a încheiat cu scorul de 2-3. Turcii s-au calificat în primăvara Europa League grație victoriei obținute de Schalke în ultimele minute ale partidei cu Lokomotiv Moscova. După cele 6 etape jucate în Grupa D din Champions League, FC Porto e lider, cu 16 puncte, urmată în clasament de Schalke, cu 11 puncte, Galatasaray, cu 4 puncte și Lokomotiv Moscova, cu 3 puncte. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.



Fluier final! Galatasaeay – FC Port 2-3!

Minutul 66. Feghouly ratează egalarea din lovitură de la 11 metri. Șutul se duce în bară.

Minutul 65. Derdyiok înscrie pentru 2-3. VIDEO

Minutul 57. Sergio Oliveira majorează scorul pentru FC Porto. VIDEO

Minutul 46. S-a dat startul reprizei secunde.

Minutul 45+1. Feghouly reduce din diferență de la 11 metri. VIDEO

Minutul 45. Penalty pentru Galatasaray!

Minutul 42. Marega face 2-0 din penalty. VIDEO

Minutul 40. Penalty pentru Porto! Reluările arată că Hernani a căzut fără să fie atins.

Minutul 17. Felipe deschide scorul pentru Porto din pasa lui Telles. VIDEO

Minutul 10. Turcii au cerut penalty pentru un presupus henț în careu, în urma unei faze la care au trecut pe lângă deschiderea scorului. Arbitrul a dat offside pentru o fază petrecută cu doar câteva secunde mai devreme.

Minutul 1. Fluier de start în Galatasaray – FC Porto!


În clasamentul grupei D din Champions League FC Porto şi-a asigurat locul 1, având 13 puncte, cu cinci peste ocupanta locului secund, Schalke 04, şi ea calificată în primăvara competiţiei. Pe poziţia a treia se află Galatasaray, cu 4 puncte, iar în spatele turcilor Lokomotiv Moscova, 3 puncte. Ruşii joacă în ultima etapă la Gelsenkirchen, în Germania, unde este de presupus că gazdele vor băga multe rezerve, pentru că rezultatul nu mai contează şi echipa merge prost în campionat.

Galatasaray – FC Porto Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport

Partida Galatasaray – FC Porto are loc marţi, 11 decembrie, cu începere de la ora 19:55, în cadrul grupei D a Champions League. Este ultima etapă a fazei pe grupe a competiţiei. Partida o veţi putea viziona pe programele Digi Sport sau Telekom Sport. O altă variantă este să accesaţi FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată până în acest sezon. În meciul din Portugalia gazdele s-au impus cu 1-0, prin golul lui Marega, deşi Galata a fost echipa care a ratat cele mai mari ocazii.

Champions League LIVE STREAM şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Galatasaray are speranţe mari că va încheia participarea în grupele Champions League cu un rezultat pozitiv, pentru că FC Porto va trimite foarte puţini jucători din rândul titularilor la Istanbul, pentru partida de pe partidul Turk Telekom. Vor fi foarte multe rezerve, inclusiv jucători de la echipa de tineret au fost convocaţi.

Galatasaray - FC Porto. În tur a fost 1-0 pentru portughezi. În imagine golul victoriei, marcat de Marega
Galatasaray – FC Porto. În tur a fost 1-0 pentru portughezi

Cota la victorie pentru Galatasaray este excelentă: 2,15. Un egal face 3,40, exact şi succesul portughezilor. Şansă dublă 1X, un pronostic foarte probabil, are cotă 1,32. La capitolul goluri TG 1-3 goluri are cotă 1,33, iar TG 2-5 1,29. Un gol marcat de Galatasaray are cotă de numai 1,25, în timp ce o reuşită a oaspeţilor valorează 1,45.