Sport

Galatasaray nu renunță la Moruțan. Impresarul său a făcut anunțul

Tânărul mijlocaș al roș-albaștrilor a intrat din nou în vizorul turcilor de la Galatasaray. Impresarul său forțează transferul pe ultima sută de metri.
22.08.2021 | 12:20
Galatasaray nu renunta la Morutan Impresarul sau a facut anuntul
ADVERTISEMENT

Deși evoluțiile sale din acest debut de sezon nu sunt tocmai încurajatoare, Galatasaray insistă pentru transferul lui Olimpiu Moruțan. Potrivit jurnaliștilor turci, oficialii grupării „Cim Bom” vor să ofere exact suma solicitată acum de Gigi Becali.

Dacă până mai ieri spera să obțină o sumă uriașă (n.r. 10 milioane de euro), patronul roș-albaștrilor și-a diminuat acum semnificativ pretențiile, așa că mutarea are, pe ultima sută de metri, destule șanse de reușită.

ADVERTISEMENT

Chestionat pe marginea subiectului, impresarul mijlocașului a lăsat la rândul său de înțeles că acesta poate să ajungă în Turcia până la finalul perioadei de mercato.

Galatasaray insistă pentru transferul lui Olimpu Moruțan

Da, eu și jucătorul ne dorim ca el să joace la Galatasaray. Este un club mare, care are niște fani incredibili”, a declarat Florin Vulturar pentru ajansspor.com.

ADVERTISEMENT

Dacă negocierile dintre cele două părți se vor încheia cu succes, Olimpiu Moruțan va împărți vestiarul cu fotbaliști de top precum Radamel Falcao, Ryan Babel sau Arda Turan, dar și fostul său rival de la Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău, transferat recent de Galatasaray.

Gigi Becali l-a criticat din nou: „Cer 3 milioane și nu mai dă nimeni. E mortăciune”

Scos din minți de înfrângerea suferită în primul derby al acestui sezon (n.r. 0-1 cu Rapid), patronul FCSB-ului s-a lansat într-o nouă tiradă la adresa lui Olimpiu Moruțan și a anunțat că este dispus să-l cedeze în schimbul a trei milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Numai banii, la mine e cu banii. Deja încep să pierd bani, până acum nu era problemă, dacă eu din 10 milioane, cer 3 milioane pe Moruțan și nu mai dă nimeni, eu care am refuzat ofertă de 8 milioane…

Dacă aveam un Edi Iordănescu, care să antreneze echipa, dacă Todoran antrena ca Edi nu aveam probleme, că nu ar fi contat dacă greșeam o schimbare, cum am făcut când l-am schimbat pe Olaru cu Moruțan.

ADVERTISEMENT

Nu știam că Moruțan e atât de mortăciune… Acum a venit mătușa lui să stea cu el. Anunțați-l pe Terim! Pe Moruțan îl vând cu trei milioane.

Deci am vrut zece, acum vreau trei. Moruțan cel adevărat este ăsta. Mi-a zis că: ”Bre, nea Gigi, să vezi ce fac, ce dreg”. Dar aseară (n.r. în meciul cu Rapid) a fost un fel de punct și virgulă.

Eu sunt vinovatul. L-am schimbat pe Olaru pentru că a pierdut prea multe mingi și ăla. Noi n-avem nevoie să pasăm decisiv, noi trebuia doar să pasăm până îi obosim. Până la urmă, golul venea”, a declarat Gigi Becali, cu câteva zile în urmă, la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,12 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT