Fotbal intern

Galatasaray se interesează de Florinel Coman! Se află pe listă cu un jucător de la Anderlecht

03.06.2019 | 16:07
Galatasaray se intereseaza de Florinel Coman Se afla pe lista cu un jucator de la Anderlecht
ADVERTISEMENT

Florinel Coman ar putea pleca de FCSB în perioada de mercato din vară, iar Galatasaray este una dintre echipele care și-au arătat interesul pentru atacantul pe care Gigi Becali l-a poreclit “Mbappe de România”. În această vară s-a reactivat interesul turcilor pentru internaționalul român U21 care merg la EURO 2019 cu reprezentativa pregătită de Mirel Rădoi.

Galatasaray se interesează de Florinel Coman

Conform celor de la Totemle Turkiye, Florinel Coman se află pe o listă făcută de Fatih Terim, alături de Awer Mabil (FC Midtjylland), Brandley Kuwas (Heracles Almelo), Zakaria Bakkali (Anderelecht), Lukas Haraslin (Lechia Gdansk), Stallone Limbombe (KKA Gent), Damian Kadzior (Dinamo Zagreb), Anastasios Chatzigiovanis (Panathinaikos) și Viktor Tsyhankov (Dinamo Kiev).

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu se gândește să renunțe la Florinel Coman pe o sumă mică. Fotbalistul are în contractul cu FCSB o clauză de reziliere în valoare de 100.000.000 de euro, iar latifundiarul din Pipera așteaptă să vadă ce oferte va primi după ce atacantul o să joace alături cu echipa națională a României U21 la Campionatul European din Italia și San Marino.

Anunțul făcut de presă din Turcia despre interesul lui Galatasaray pentru Florinel Coman
Anunțul făcut de presă din Turcia despre interesul lui Galatasaray pentru Florinel Coman

Gică Hagi le-a cerut turcilor 4 milioane de euro pentru Florinel Coman

Florinel Coman s-a mai aflat în atenția oficialilor de la Galatasaray și la începutul anului 2019, în perioada de merctao din iarnă, dar și în vara anului 2017, atunci când atacantul se afla sub contract cu Viitorul, iar Gică Hagi le-a cerut turcilor nu mai puțin de 4 milioane de euro pentru a-l lăsa pe acesta să plece.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 2,3 milioane de euro, Florinel Coman a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017 și mai are contract cu formația patronată de Gigi Becali până în vara anului 2022. În sezonul 2018 – 2019, Florinel Coman a jucat în 38 de meciuri, a dat 12 goluri și a oferit 10 pase decisive.