Fotbal international

Galatasaray vrea să scape de Florin Andone. Fatih Terim ar fi cerut anularea împrumutului de la Brighton

14.11.2019 | 16:34
Galatasaray vrea sa scape de Florin Andone Fatih Terim ar fi cerut anularea imprumutului de la Brighton
ADVERTISEMENT

Florin Andone s-a accidentat în meciul câștigat de Galatasaray cu Gaziantep Gazisehir, scor 2-0, iar atacantul a primit o veste proastă după ce medicii i-au transmis că a suferit o leziune parțială a ligamentului colateral intern la genunchiul drept. Conform presei din Turcia, Fatih Terim vrea să scape de internaționalul român.

Galatasaray vrea să scape de Florin Andone

Atacantul român va lipsi de pe teren cel puțin două luni după accidentarea suferită în minutul 11 al meciului jucat de Galatasaray cu Gaziantep, iar Fatih Terim nu are răbdare. Astfel, acesta le-a transmis șefilor că vrea anularea împrumutului atacantului român de la Brighton și a început deja să caute un înlocuitor.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, la Galatasaray va reveni Diagne, fotbalist care a fost cedat sub formă de împrumut în perioada de mercato din vară la Brugge. Mbaye Digane a jucat în 9 meicuri pentru Brugge și a dat 4 gouri, dar trucii anunță că fotbalistul trecut pe la Al Shabab, Lierse, KVC Westerlo, Ujpest, Tianjin Teda și Kasimpasa vrea să revină sub comanda lui Fatih Terim la Galatasaray.

Anunțul FRF despre accidentarea lui Florin Andone

După accidentarea din meciul cu Gaziantep, Florin Andone nu va putea ajuta nici echipa națională a României la meciurile cu Suedia și Spania din preliminariile Euro 2020. FRF chiar a făcut un anunț în legătură cu situația internaționalului român înaintea partidei decisive cu Suedia de vineri, 15 noiembrie, de la ora 21.45.

ADVERTISEMENT

„În urma examenului RMN, diagnosticul inițial s-a confirmat, din păcate. În urma dialogului dintre staff-ul medical al naționalei cel al clubului din Istanbul, Florin a suferit o leziune parțială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept și va absenta cel puțin 2 luni – 2 luni și jumătate, perioada estimată pentru recuperare. Florin, te așteptăm și mai puternic, avem nevoie de tine să pregătim Euro 2020!”, apare pe pagina oficială a FRF.

  • 4,5 milioane de euro este cota lui Florin Andone, conform transfermarkt.com
Tags: