Fanatik Show

Gâlcă şi-a băgat JUCĂTORII în şedinţă: “Vă AMENDEZ!”

Costel Gâlcă s-a supărat după mecul cu Rapid pe o parte dintre jucătorii săi deoarece unii dintre ei nu îi respectă indicaţiile tactice date în vestiar înaintea partidei. Totodată, Gâlcă...
20.07.2014 | 12:26
Galca sia bagat JUCATORII in sedinta Va AMENDEZ

Costel Gâlcă s-a supărat după mecul cu Rapid pe o parte dintre jucătorii săi deoarece unii dintre ei nu îi respectă indicaţiile tactice date în vestiar înaintea partidei. Totodată, Gâlcă le-a atras atenţia lui Stanciu, Neagu şi Pârvulescu să nu se mai bage peste Keşeru, cînd atacantul este cel nominalizat să execute fazele fixe şi loviturile de la 11 metri.

2.FOTBAL:RAPID BUCURESTI-STEAUA BUCURESTI, CUPA LIGII (19.07.2014)

Disciplina de pe vremea lui Reghe s-a pierdut!

Între Laurenţiu Reghecampf şi Costel Gâlcă se constată o primă mare diferenţă. Concret? Pe timpul fostului antrenor al Stelei nimeni nu mişca în front atunci cînd acesta stabilea clar de la vestiare sarcinile de joc ale fiecăruri fotbalist, iar disciplina era cuvîntul de ordine la echipă! În schimb noul antrenor al campionilor are probleme în a se impune în faţa elevilor săi, iar după meciul din Giuleşti a decis să pună piciorul în prag în acest sens! Motivul? Gâlcă a observat în timpul jocului cu Rapid că în momentul executării fazelor fixe jucătorii “se bat” între ei cine să fie cel care centrează sau şutează către poartă. Surse din anturajul staff-ului tehnic al Stelei ne-au dezvăluit că actualul antrenor al roş-albaştrilor a fost deranjat de atitudinea unor jucători de ai sai deoarece nu i-au respectat sarcinile de joc.

Costel este un antrenor care se manifestă mult mai calm faţă de Reghecampf. Însă, în Giuleşti el nu avea cum să nu observe circul pe care jucătorii săi îl ofereau în momentul în care se punea problemea executării unor faze fixe. Deşi se ştia clar de la vestiar că atacantul, Keşeru, este cel care trebuie să execute fazele fixe din anumite zone ale terenului, dintr-o dată în jurul acestuia veneau şi cereau să bată Neagu, Stanciu şi Pîrvulescu. Costel le-a atras atenţia jucătorilor săi ca aceste situaţii nu trebuie să nu se mai repete, deoarece altfel va fi nevoit să ia măsuri disciplinare”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO

2.FOTBAL:RAPID BUCURESTI-STEAUA BUCURESTI, CUPA LIGII (19.07.2014)

Gâlcă trece la sancţiuni disciplinare 

Totodată, Gâlcă s-a supărat în timpul meciului cu Rapid şi atunci cînd a observat în minutul 49 că Stanciu se certa cu Keşeru cine să execute lovituara de la 11 metri. Această situaţie a fost sesizată şi de căpitanul echipei, Lucian Filip, cel care l-a oprit pe Stanciu să mai continuie discuţia cu fostul atacant al Bastiei. Gâlcă nu vrea să mai vadă circ pe teren. Cine nu îl va asculta atunci va plăti scump de tot”, ne-a spus un oficial al Stelei.

Costel Gâlcă a fost la fel de supărat şi pe Paul Pârvulescu. Motivul? Faptul că jucătorul stelist a sărit la Coman, deşi fusese înjurat de acesta, l-a enervat teribil pe antrenorul clubului din Ghencea. Ştiu că ai fost înjurat, dar este inadmisibil să ai reacţia aia. Puteai să fii eliminat, iar în condiţiile astea nu ştiu dacă noi mai băteam Rapidul! Dacă nu te controlezi, atunci o să ne supărăm, i-a reproşat Gâlcă elevului său.

2.FOTBAL:RAPID BUCURESTI-STEAUA BUCURESTI, CUPA LIGII (19.07.2014)

Balaci l-a taxat pe Chipciu

La rîndul său Ilie Balaci, prezent în direct la FANATIK SHOW, pe Look TV, a taxat şi el atitudinea de pe teren a lui Alex Chipciu. Nu ştiu ce se întîmplă cu băiatul asta, dar după ce au plecat de la Steaua jucătorii mai importanţi din echipă, probabil se consideră vedeta echipă şi parcă este veşnic nemulţumit. Am văzut că mereu comentează şi dă din mîini la unele faze sau chiar la unele pase ale colegilor săi. Nu este normal să se manifeste aşa pe teren, mai ales dacă se visează lider, a spus Balaci!

2.FOTBAL:RAPID BUCURESTI-STEAUA BUCURESTI, CUPA LIGII (19.07.2014)

 

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!