News

Primele imagini cu fiul lui Gâlcă de la Steaua!

Constantin Gâlcă nu a venit singur la Steaua. Antrenorul a fost urmat şi de fiul sau, cel care doreşte să calce pe urmele tatalui. În vîrstă de 14 ani, acesta este monitorizat în fiecare zi...
24.08.2014 | 12:08
Primele imagini cu fiul lui Galca de la Steaua
Constantin Galca principala

Constantin Gâlcă nu a venit singur la Steaua. Antrenorul a fost urmat şi de fiul sau, cel care doreşte să calce pe urmele tatalui. În vîrstă de 14 ani, acesta este monitorizat în fiecare zi de părintele lui.

În momentul în care a preluat Steaua, mulţi oameni din fenomen nu i-au dat foarte multe şanse lui Costel Gâlcă. Chiar şi cei care îl cunosc de ani buni pe tînărul tehnician au spus că lui “Costelino” îi va fi greu să se impună: “Este un băiat pe care-l pui la rană. Liniştit, nu deranjează pe nimeni. Nu intra în conflicte şi-i va fi greu să-i facă fata lui Gigi Becali, mai ales dacă nu va avea rezultate”.

Toţi s-au înşelat, iar cu Gâlcă pe bancă, echipa din Ghencea a jucat perfect. Steliştii au maximum de puncte în Liga 1 şi sînt la un pas de calificarea în Champions League.

Cu un aer nou pe banca Stelei, Costel Gâlcă rămîne modest, aşa cum a fost toată cariera. Este, practic, un opus al lui Laurenţiu Reghecampf , viaţa lui persoanală fiind discretă, ţinută departe de camerele de luat vederi.
Are tripleţi
Puţini ştiu că antrenorul în vîrstă de 42 de ani este tatăl a trei copii, două fete şi un baiat. Soţia sa a încercat foarte mulţi ani să rămînă gravidă, a făcut tratamente, iar într-un moment în care îşi pierduse încrederea că va mai putea avea copii, Dumnezeu a fericit familia actualului antrenor al Stelei cu tripleţi.

 

Băiatul tehnicianului doreşte să-i calce pe urme tatălui sau. Acesta joacă fotbal de mic, iar acum şi-a urmat tatăl la Steaua.Sub atenta îndrumare a părintelui, cel care şi-a început cariera de antrenor pregătind mai multe grupe şi selecţionate de juniori, fiul lui Constantin Gâlcă merge în fiecare zi la antrenamente, acolo unde este dus şi adus de părintele lui.Paparazzii CANCAN.ro l-au surprins pe tehnician la o astfel de vizită, atunci cînd şi-a luat băiatul de la vestiarele micilor fotbalist stelişti, a doua o zi după meciul cu Ludogorets.
Sursa: www.cancan.ro