E OFICIAL! FANATIK, confirmat! Gâlcă L-A LUAT pe Arlauskis!

UPDATE ora 19:20 / Arlauskis a semnat cu Espanyol! Portarul lituanian va apăra poarta spaniolilore pînă la finalul acestui sezon. Apoi, conform înţelegerii, Espanyol are opţiunea de a-l cumpăra pe Arlauskis.

Următorul contract se va întinde pe o perioadă de trei ani. Anunţul a fost făcut de agentul jucătorului, Leonid Istrati.

-------------------------------------------------------

UPDATE, ora 15:16 / Giedrius Arlauskis s-a înţeles cu Espanyol Barcelona şi a trecut vizita medicală la clubul catalan. Jucătorul s-a alăturat deja lotului condus de Costel Gâlcă. "Arla" e împrumutat de Watford pînă în vară, iar Espanyol are opţiune de cumpărare de 1,5 milioane de euro.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU ARLAUSKIS LA ESPANYOL

******************************

UPDATE. ora 22:20 / La 4 ore după ce FANATIK.RO a anunţat că Arlauskis va evolua la Espanyol în retur, catalanii de la sport.es scriu despre transferul fostului portar stelist la echipa lui Gâlcă:

adssadsad

UPDATE. 27 IANUARIE. ORA 18:17 . Conform surselor FANATIK.RO, Giedrius Arlauskis are şanse foarte mari, peste 90 la sută, să lucreze din nou cu Constantin Gâlcă!

Deşi s-a vehiculat la un moment dat o reîntoarcere a goalkeeper-ului lituanian la Steaua, Arlauskis va ajunge în cele din urmă în Primera Division, la Espanyol. Gigi Becali a amânat luarea unei decizii, declarînd că postul de portar nu este o prioritate, iar de această tergiversare a profitat Constantin Gâlcă şi Espanyol!

Costel a cerut conducerii să accelereze tratativele, astfel că ele sînt aproape de final. "E rezolvat", confirmă sursele FANATIK.RO. Arlauskis va merge la Barcelona sub formă de împrumut, cu o clauză de cumpărare la vară de 1,5 milioane de euro!

VINERI, apariţie-eveniment, DE LUX, marca FANATIK! CALENDARUL SPORTIV 2016! 24 de pagini GRATUIT!

----------------------------------------------------------

UPDATE / Giedrius Arlauskis a devenit a treia opţiune de portar la Watford, după venirea lui Costel Pantilimon. Portarul care a cucerit toate trofeele puse în joc în România alături de Steaua vrea să plece din Anglia, iar o posibilă destinaţie, conform presei britanice, ar fi Espanyol, echipa antrenată de fostul său tehnician din România, Costel Gâlcă. 

Şi Steaua l-ar dori pe lituanian, mai ales că Laurenţiu Reghecampf a declarat că mai are nevoie de un portar de valoare.

**********************************************************************************

STEAUA. Costel Pantilimon a semnat cu Watford, echipă la care este legitimat şi fostul portar al campioanei, Giedrius Arlauskis. Lituanianul a devenit astfel al treilea portar al engelzilor, iar agentul acestuia a comentat eventuala revenire a lui Arlauskis la Steaua, în condiţiile în care şi Laurenţiu Reghecampf a declarat că îşi doreşte un portar de valoare.

"Arlauskis a avut posibilitatea să plece la o echipă interesantă, însă transferul a picat. Cît timp noi am vorbit cu alţii, Watford a decis să-l ia pe Pantilimon. E decizia lor, pe care eu mă abţin să o comentez. Arlauskis mai are cîteva variante bine. Dacă nu se clarifică nimic, va rămîne la Watford. De la Steaua nu m-a căutat nimeni", a zis Leonid Istrati pentru GSP.RO

Cum a ajuns Pantilimon la Watford

Costel Pantilimon a plecat de la Sunderland, iar motivul speculat în presa britanică este acela că românului ar fi trebuit să i se prelungească şi chiar să i se dubleze contractul la 50 de apariţii în poarta acestora. Curios este faptul că după ce goalkeeper-ul a fost trecut pe bancă după ce a bifat meciul cu numărul 49, apoi la trei partide a fost doar rezerve şi ulterior exclus din lot.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695