Gâlcă, analiză dură a fotbalului românesc: “Avem nevoie de 10 ani ca să ajungem la un nivel bun”

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
17/08/2016, 12:10
Gâlcă, analiză dură a fotbalului românesc: “Avem nevoie de 10 ani ca să ajungem la un nivel bun”

Costel Gâlcă, fostul antrenor al Stelei a comentat rezultatul dureros înregistrat de foştii săi elevi în faţa lui Manchester City.

Conectat la duelurile împotriva echipelor mari din perioada în care activa ca antrenor al lui Espanyol,  Gâlcă a făcut o analiză sură a situaţiei în care se află fotbalul românesc. Tehnicianul român afirmă, ca o concluzie, că nu se gîndeşte să revină în Liga 1, preferînd să mai aştepte oferte din străinătate.

“Nu avem de ce să ne supărăm după acest eşec. Acesta este nivelul nostru. Avem nevoie de cel puţin 10 ani pentru a ajunge la nivelul unei echipe din campionatele puternice. Trebuie să creştem copiii, să îi educăm pentru a juca împotriva lui Manchester City. Steaua şi-a atins obiectivul, Europa League. Sper să ajungă în primăvara europeană. În Liga Campionilor este foarte greu să ajungă. 

Steaua trebuie să cîştige campionatul, mai ales că au luat tot ce e cel mai bun în ţară în privinţa fotbaliştilor. 

Deocamdată o să mai aştept cîteva luni să văd ce se întîmplă pe aici şi după aceea o să văd ce fac, ce oferte o să am şi o să aleg”, a declarat Gâlcă.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×