Fotbal international

Gâlcă, demis! Fostul antrenor al FCSB dat afară de Al Feiha

Fostul antrenor al formaţiei FCSB, Costel Gâlcă, a rămas liber de contract. Tehnicianul a fost demis de la Al Feiha, iar locul lui a fost luat de către argentinianul Gustavo Costas, care a mai activat în ţările din zona arabă.
07.11.2017 | 20:41
Galca demis Fostul antrenor al FCSB dat afara de Al Feiha

 Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al formaţiei Al Feiha.Fostul antrenor al formaţiei FCSB, Costel Gâlcă, a rămas liber de contract. Tehnicianul a fost demis de la Al Feiha, iar locul lui a fost luat de către argentinianul Gustavo Costas, care a mai activat în ţările din zona arabă. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al formaţiei Al Feiha.

Conducerea clubului a decis rezilierea contractului managerului primei echipe, Constantin Gâlcă, au anunţat saudiţii pe site-ul oficial al clubului în cursul zilei de marţi, 7 noiembrie. Mai mult, aceştia au lăsat de înţeles că decizia a fost luată după ce românul nu s-a ridicat la nivelul dorinţelor conducătorilor clubului Al Feiha.

Gâlcă avea la Al Feiha un salariu de 350.000 de euro

La Al Feiha, Constantin Gâlcă avea un contract valabil pe un sezon, cu opţiunea de prelungire pe încă un an, dacă saudiţii erau mulţumiţi de evoluţia echipei şi dacă tehnicianul confirma. Mai mult, FANATIK.RO anunţase în momentul în care fostul antrenor al FCSB-ului semnase cu Al Feiha că acesta avea un salariu de 350.000 de euro pe sezon – vezi detalii.

Costel Gâlcă a ajuns la Al Feiha pe 20 mai 2017 şi a prins 10 meciuri pe banca tehnică a saudiţilor. Pe parcursul carierei, românul a mai antrenat Taawon, Espanyol, FCSB, România U17 şi UD Almeria B. Contractul lui Costel Gâlcă cu Al Feiha se termina pe 30 iunie 2018. Totodată, pe parcursul carierei de jucător, Costel Gâlcă a evoluat pentru FC Naţional, Argeş Piteşti, FCSB, RCD Mallorca, Espanyol, Villarreal CF, Real Zaragoza, Villareal CF, UD Almeria şi Gimnastic.

Tags: