Sport

“Gâlcă nu ştie să comunice, ar fi bine doar să antreneze!”

Valeriu Argăseală susţine că între el şi Constantin Gâlcă nu există nici un conflict şi îl sfătuieşte pe tehnician să se concentreze exclusiv asupra carierei....
11.09.2014 | 19:02
Galca nu stie sa comunice ar fi bine doar sa antreneze
ADVERTISEMENT

Valeriu Argăseală susţine că între el şi Constantin Gâlcă nu există nici un conflict şi îl sfătuieşte pe tehnician să se concentreze exclusiv asupra carierei.

“Gâlcă a vrut să spună ceva şi a ieşit altceva. Nu are abilitatea de a comunica ce vrea să spună. I-am spus ofiţerului de presă că vreau să discut cu Gâlcă. Apoi m-a sunat seara şi a spus că tot ce a spus s-a interpretat. Am luat cu el fiecare pasaj care a apărut din presă şi l-am analizat cu Costel. A lăsat impresia că este nemulţumit de tot ce se întîmplă la Steaua. Nu cred că este o mare problemă că Gâlcă nu ştie să comunice. Ar fi indicat ca el să nu mai comunice, ci să se ocupe doar de antrenorat. Relaţiile din club sînt foarte normale. Nu se pune problema ca Gâlcă să nu fie în siguranţă. Paligora nu a mai avut timp să-i facă lista cu istoricul medical al fotbaliştilor. Lucrurile privind plecarea sa la Al Hilal s-au precipitat şi nu au mai avut timp”, a spus Argăseală la FANATIK SHOW, la Look TV.

ADVERTISEMENT

UPDATE / Pe site-ul oficial al Stelei, Constantin Gâlcă a oferit azi un comunicat care dezminte declaraţiile pe care le-a oferit în conferinţa de presă de cu o zi înainte, sugerînd că totul a fost interpretat greşit.

“S-a interpretat greşit ideea legată de o persoană din club care să apere interesele Stelei. Nu l-am atacat pe preşedintele Valeriu Argăseală şi nici nu pretind că acesta să vorbească despre aceste aspecte, avînd multe alte probleme de rezolvat în viaţa de zi cu zi a Stelei. Vom stabili împreună care este persoana desemnată pentru aşa ceva. Am spus doar că eu, în calitate de antrenor, am datoria de a pregăti echipa. În ceea ce priveşte transferurile de jucători şi discuţia legată de Breeveld, m-am referit la faptul că, dintr-o listă de trei mijlocaşi centrali pe care i-am avut în vedere, acesta a fost adus la club, ceea ce m-a bucurat”.

ADVERTISEMENT

“Am uitat să precizez, în conferinţa de presă, faptul că şi Luchin a fost dorit de mine încă din momentul în care i s-a pronunţat numele, fiindcă este un jucător polivalent şi aveam nevoie de el. Legat de Papp, Rusescu şi Bourceanu, ei nu se aflau pe lista de achiziţii în prima fază fiindcă nu credeam  că există posibilitatea de a-i aduce la Steaua, dat fiind faptul că aveau contracte foarte mari la cluburile lor. Sînt jucători foarte buni şi m-am bucurat atunci cînd mi s-a spus că sînt şanse să-i aducem la Steaua”. 

“S-a interpretat greşit şi discuţia legată de medicul Radu Paligora, dîndu-se de înţeles că el ar fi plecat din cauza mea de la Steaua. El a plecat fiindcă acolo unde este acum cîstigă mult mai bine şi era normal, poate, să dea curs acelei oferte. Eu nu am spus că nu a vrut să-mi dea raportul respectiv, ci că nu a mai avut timp să o facă. Consider că situaţia actuală a fost exagerată de mass-media şi îi asigur pe suporterii Stelei că nu există niciun fel de conflict între mine şi conducere sau între mine şi jucătorii noştri. Sper că aceste discuţii să înceteze, fiindcă nu au rost”, a spus Gâlcă.

ADVERTISEMENT
––––––––––––––––––––––––––––

Valeriu Argăseală susţine că declaraţiile lui Constantin Gâlcă au fost răstălmăcite, explicînd ce a vrut să spună de fapt antrenorul, punîndu-l într-o lumină proastă pe acesta. “Noi ştim foarte bine în club ceea ce Costel Gâlcă a vrut să transmită, doar că n-a prea ieşit ceea ce a vrut să transmită pînă la capăt. Nu m-am simţit vizat în niciun fel de declaraţiile lui, fiindcă avem o relaţie foarte bună. El nu ştie să comunice foarte bine, nu duce fraza pînă la capăt. Pe lîngă Breeveld mai erau Papp, Bourceanu şi Rusescu pe lista lui Gâlcă. El a spus că nici prin cap nu-i trecea că-i poate lua. Cu atît mai mult cu cît Espanyol a intrebat de Alexandru Bourceanu. Nu este normal ca Gâlcă să vrea să transmită ceva şi să se interpreteze cu totul altceva. La antrenori e clar: n-ai rezultate, plec! Nu se pune problema la Costel Gâlcă pentru următoarele partide”, a declarat Valeriu Argăseală pentru Sport.ro.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: