Fotbal intern

Gâlcă TAIE în carne vie! A AMENINŢAT doi titulari

După un sezon istovitor, în urma căruia şi-au mai trecut un titlu în palmares, jucătorii din Ghencea au primit aproximativ două săptămîni de vacanţă. La reunire şi-au cunoscut noul...
24.06.2014 | 13:04
Galca TAIE in carne vie A AMENINTAT doi titulari

După un sezon istovitor, în urma căruia şi-au mai trecut un titlu în palmares, jucătorii din Ghencea au primit aproximativ două săptămîni de vacanţă. La reunire şi-au cunoscut noul antrenor, alături de care au plecat în primul cantonament al verii, la Saint Vincent. În Italia, Gâlcă a scos untul din elevii săi, iar la finalul unei şedinţe de pregătire a decis să-i urce pe Chipciu şi compania pe cîntar, pentru a vedea exact cum stau din punct de vedere fizic.

Ultimatum pentru Varela şi Popa

Aşa cum era de aşteptat, tehnicianul a avut parte şi de surprize neplăcute. Mai exact, Adrian Popa şi Fernando Varela au kilograme în plus, motiv pentru care Gâlcă a făcut o scurtă şedinţă cu aceştia. I-a anunţat că au o săptămînă să revină la greutatea optimă, astfel că jucătorii vor lucra suplimentar cu preparatorul fizic. De precizat că Popa are trei kilograme în plus, în timp ce Varela are cu unul mai puţin decît colegul său. “Nu accept aşa ceva la mine în echipă! Vreau să vă pregătiţi serios pentru că în şapte zile vă veţi cîntări iar. Sper să nu rămîn uimit şi atunci”, le-a spus tehnicianulDe altfel, în primul amical al verii, Gâlcă a preferat să-i lase pe bancă pe cei doi dolofani şi să-i introducă pe teren la începutul reprizei secunde, conştient fiind că Popa şi Varela nu pot face faţă toate cele 90 de minute.

La Chiajna a avut şi zece kilograme în plus!

Adrian Popa a venit la Steaua în urmă cu doi ani, adus la echipă de Laurenţiu Reghecampf, alături de care a lucrat la Concordia Chiajna. Faptul că în prezent are kilograme în plus nu are darul să surprindă. În perioada în care juca la gruparea ilfoveană, mijlocaşul s-a prezentat la reunire cu un surplus important de kilograme. “Adrian începuse pregătirea cu zece kilograme în plus, dar a înţeles că fără o muncă asiduă şi fără o viaţă extrasportivă fără greşeli nu poţi reuşi”, l-a dat de gol Laurenţiu Reghecampf. Tocmai din această cauză, Popa se antrena la peste 30 de grade cu mai multe bluze şi cu trening pe el pentru a reuşi să scape cît mai rapid de surplus, spre amuzamentul colegilor săi. Mai mult, din cauza constituţiei robuste, aceştia l-au poreclit “Mistreţul” în vestiarul Chiajnei, pseudonim care nu i-a căzut deloc bine mijlocaşului.

Restul colegilor, lăudaţi

La finalul săptămînii trecut, Florin Gardoş a susţinut o conferinţă de presă în care a povestit despre şedinţele de pregătire pe care le efectuează sub comanda lui Constantin Gâlcă. “E o perioadă în care se acumulează şi sînt antrenamentele grele, dar măcar antrenorii ne mai pacălesc puţin cu mingea. Nu e mai lejer, multe lucruri nu s-au schimbat. Cel puţin partea de început e aproape la fel. Lucrăm şi cu mingea, iar aşa există mai multă plăcere şi nu sesizăm intensitatea antrenamentului”, a spus Gardoş. De altfel, preparatorul fizic al roş-albaştrilor, Julian Jimenez, i-a lăudat pe fotbalişti după ce a văzut că stau foarte bine din punct de vedere fizic. “Am fost plăcut surprins să văd ce bine stau pe picioare, chiar dacă au venit după vacanţă”, a spus colaboratorul lui Gâlcă pentru Gazeta Sporturilor.

1.1…milioane de euro a plătit Steaua lui FC Vaslui în schimbul lui Fernando Varela

1.000…de euro îi costă pe stelişti fiecare kilogram în plus cînd Reghecampf era antrenor

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!