Gâlcă, şedinţă cu fanii: “Afară cu toţi! NE-AM SĂTURAT!”

Steaua se află pe primul loc în clasament, însă între echipă şi suporteri a intervenit o ruptură, care cu greu mai poate fi remediată. Fanii nu pot uita nici acum că la finalul partidei...
15.09.2014 | 00:07
Galca sedinta cu fanii Afara cu toti NEAM SATURAT
ADVERTISEMENT

Steaua se află pe primul loc în clasament, însă între echipă şi suporteri a intervenit o ruptură, care cu greu mai poate fi remediată. Fanii nu pot uita nici acum că la finalul partidei retur cu Ludogoreţ nu toată echipa a salutat galeria. Marius Ianuli, team-managerul roş-albaştrilor, a încercat să le explice ultraşilor că vina îi aparţine în totalitate, însă aceştia din urmă nici nu au vrut să audă. Urmarea? La partida cu Viitorul fanii i-au contestat dur pe Pîrvulescu şi Iancu şi au refuzat să-şi încurajeze favoriţii. Un episod regretabil a avut loc însă la meciul cu Gaz Metan, din ultima etapă. După primul gol al lui Keşeru, ultraşii de la Peluza Sud au părăsit stadionul în semn de protest, în timp ce fanii de la Nord nu au cîntat deloc pe toată durata partidei.

Gâlcă i-a sunat pe liderii galeriei

Tensiunile existente suporteri şi echipă l-au determinat pe Gâlcă să ia atitudine. Astfel, conform surselor FANATIK.RO, tehnicianul a telefonat la mai mulţi lideri ai galeriei, cărora le-a propus o întîlnire în urma căreia fiecare parte să-şi expună nemulţumirile. Ultraşii au acceptat, astfel că marţi sau miercuri, la Stadionul Ghencea, va avea loc o şedintă în urma căreia Gâlcă se aşteaptă ca securea războiului să fie îngropată. “Sper să readucem suporterii la stadion. Trebuie să vorbim cu ei. E foarte greu pentru noi să jucăm fără suporteri”, a spus Gâlcă după partida cu Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

“Mulţi dau dovadă de nesimţire!”

FANATIK.RO a discutat cu unul dintre liderii galeriei, care a dezvăluit modul în care va decurge şedinţa cu Gâlcă. “Nu putem uita umilinţa de la Sofia. După ce au fost eliminaţi de Moţi, aceşti mari jucători nu au avut bunul simţ să vină să ne salute. Am bătut sute de kilometri ca să îi susţinem, iar la final au venit doar trei, patru în faţa noastră. Nu se poate aşa ceva! Apoi, ne deranjează indolenţa unora dintre jucători. Sînt jucători care dau dovadă de nesimţire, care nu au atitudine, se vede pe faţa lor că nu mai au chef să joace la Steaua. Afară cu ei! Pîrvulescu, Latovlevici şi Iancu sînt cel mai bune exemplu. Gâlcă trebuie să pună piciorul în prag pentru că unii dintre ei rup cluburile în două, chiar dacă o fac în timpul liber! Pentru ei nu contează un rezultat, se duc şi beau pînă nu mai ştiu de ei. Aceste lucruri trebuie să înceteze, ne-am săturat. Sper ca Gâlcă să înţeleagă pentru că va avea suportul total al fanilor dacă aceste lucruri se vor reglementa. Trebuie să discutăm şi cu Chipciu. În ultimul timp el este tot mai agitat şi mai nervos”, a explicat, pentru FANATIK.RO, unul dintre liderii galeriei din Ghencea.

“Dumnezeu ne iartă, nu fanii!”

Gesturile fanilor de a părăsi stadionul şi de a refuza să-şi încurajeze favoriţii a fost taxat dur de Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei. “Aşa e după ce doi ani de zile echipa i-a învăţat cu spectacol şi cu campionate cîştigate. S-au obişnuit cu Liga Campionilor şi sînt supăraţi că am ratat calificarea. Şi noi sîntem, dar cred că trebuie să vină aproape de echipă pentru că jucătorii au nevoie de ei. Nu avem nevoie de iertare, ne iartă Dumnezeu, nu fanii. Ne-am făcut treaba, dar aşa e fotbalul. Unii trebuie să piardă şi aceia am fost noi”, a spus Duckadam.

ADVERTISEMENT

2…lovituri de departajare a apărat Cosmin Moţi la partida retur cu Ludogoreţ – Steaua

2.000…de suporteri a avut Steaua la Sofia pentru partida cu Ludogoreţ

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!