Fotbal intern

Secretul REVENIRII Stelei! Reacţie GENIALĂ în vestiar!

Costel Gâlcă şi-a muştruluit serios jucătorii în pauza meciului cu Aalborg, deranjat de evoluţia slabă a acestora. Totul a fost la un pas să degenereze cînd Lucian Sânmărtean a reacţionat...
20.09.2014 | 00:01
Secretul REVENIRII Stelei Reactie GENIALA in vestiar

Costel Gâlcă şi-a muştruluit serios jucătorii în pauza meciului cu Aalborg, deranjat de evoluţia slabă a acestora. Totul a fost la un pas să degenereze cînd Lucian Sânmărtean a reacţionat mai dur în momentul în care în discuţii a intervenit şi unul dintre antrenorii secunzi, Laurenţiu Roşu.

Camerele TV ale postului sport.ro au surprins, la sfîrşitul meciului cu Aalborg, un dialog scurt între Sânmărtean şi Laurenţiu Roşu: “Acum putem să glumim?, a fost întrebarea cu care fostul fotbalist al Vasluiului l-a abordat pe antrenorul secund al campionilor. FANATIK.RO a aflat că această reacţie nu a fost deloc întîmplătoare, vestiarul fiind, la pauza meciului, locul unei mici dispute verbale între cei doi.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-BK AALBORG, LIGA EUROPA (18.09.2014)

Contre Sănmărtean – Roşu

În timp ce Costel Gâlcă îşi muştruluia jucătorii pentru o primă repriză foarte slabă, Laurenţiu Roşu a intervenit în discuţie, ţinta sa fiind veteranul Sănmărtean. “Luci, pasaţi mai mult şi mai precis”,a fost reacţia care l-a enervat pe jucătorul stelist. Te rog să mă laşi în pace, că ştiu eu cum să pasez. Calm, că ne revenim! Hai, băieţi, adunarea!”, a replicat mijlocaşul campionilor, moment care a lăsat vestiarul în aer. Altfel, la finalul partidei Lucian Sânmărtean a recunoscut că în vestiarul Stelei în pauza meciului au fost discuţii mai aprinse între cele două tabere.

1.FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-PANDURII TARGU JIU,LIGA 1 (15.08.2014)

Mesaj mobilizator: “Victorie pentru patron”

În aceste condiţii, FANATIK.RO a aflat că în vestiar, după fluierul primei reprize, Costel Gâlcă a fost extrem de nemulţumit de evoluţia elevilor săi din prima parte a jocului cu Aalborg. “Nu se poate să jucăm aşa! Parcă ziceţi că nici nu vă cunoaşteţi între voi. Nu pasaţi deloc bine. Nu combinăm între linii, spaţii largi, marcaj lipsă! Mijlocaşii nu se înţeleg cu atacanţii, Ştiţi foarte bine ce am exersat la antrenamente. Este păcat de munca voastră. Vă rog să intraţi pe teren şi să arătaţi că voi sînteţi Steaua. Trebuie să cîştigăm cu orice preţ această partidă. Patronul vă urmăreşte la televizor, iar în plus de asta nu uitaţi că v-a plătit salariile la zi. Trebuie să îi facem şi noi o bucurie în această seară”, a fost mesajul care i-a făcut pe stelişti să îşi surclaseze adversarul în partea a doua a meciului cu Aalborg.

rps4490-660x400

Râpă l-a nemulţumit pe Gâlcă

Dacă Roşu şi-a îndreptat nemulţumirile către Rîpă, FANATIK.RO a aflat că tehnicianul Costel Gâlcă l-a certat serios în pauza jocului pe fundaşul său dreapta Cornel Râpă.. “Cornele, nu eşti deloc în meci. Nu urci cum trebuie şi nu centrezi deloc bine de pe partea dreaptă. Nu-l ajuţi deloc pe faza de atac pe Adi Popa, nu intri în combinaţii cu colegii tăi. Nu se poate aşa ceva, te rog să ce concentrezi mai mult. Dacă nu se schimbă nimic, voi fi nevoit să te schimb”, i-a transmis Gâlcă elevului său.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!