Stiri sportive

Ultimul AVERTISMENT primit de Gâlcă! “Ai înţeles?”

Disensiunile dintre fanii Stelei şi propria echipă, ceartă care s-a consumat în trei episoade (Ludogoreţ, Viitorul şi Gaz Metan Mediaş), au cunoscut finalitatea la începutul săptămînii! În...
17.09.2014 | 00:03
Ultimul AVERTISMENT primit de Galca Ai inteles
ADVERTISEMENT

Disensiunile dintre fanii Stelei şi propria echipă, ceartă care s-a consumat în trei episoade (Ludogoreţ, Viitorul şi Gaz Metan Mediaş), au cunoscut finalitatea la începutul săptămînii! În urma unei şedinţe la care au participat cele două mari peluze, Nord şi Sud, dar şi jucătorii Stelei, Costel Gâlcă a reuşit să aplaneze conflictul, iar galeria a anunţat că va efectua deplasarea la Ploieşti.

Veniţi cu gînduri războinice către unii dintre jucătorii Stelei, furioşii fani ai campioanei au fost împăcaţi de către tehnicianul campioanei, Costel Gâlcă reuşind astfel prima mare victorie de la sosirea sa în Ghencea. “Gâlcă a dovedit un mare tact şi o diplomaţie ieşită din comun! I-a ascultat pe fani, le-a explicat punctul lui de vedere, le-a oferit scuze şi totul a ieşit perfect!”,  este rezumatul făcut de sursele din cadrul Stelei.

ADVERTISEMENT

Mesaj către jucători: “Vrem respect! Aţi înţeles?”

Principalul subiect dezbătut de fanii Stelei s-a purtat în jurul atitudinii pe care fotbaliştii campioanei trebuie să îl aibă faţă de suporteri, episodul Ludogoreţ rămînî în memoria celor prezenţi în peluza bulgară. “Nu e normal să nu veniţi să vă cereţi scuze şi să ne oferiţi explicaţii pentru ce s-a întîmplat după un meci decisiv şi care era la îndemîna noastră. Vrem mai mult respect faţă de noi, faţă de culori, faţă de cei care dau bani şi vă plătesc salariile. Pe scurt, vrem respect. Aţi înţeles?”, au “tunat” fanii.

“Petrecăreţii”, luaţi la ţintă!

Discuţia s-a extins şi asupra vieţii extrasportive a unor fotbalişti din sînul lotului, mai mulţi jucători ai Stelei fiind surprinşi de paparazii în cluburi la orele dimineţii, gesturi care au rămas fără nici o sancţiune din partea lui Gâlcă. “Nu vom spune pe cine am vizat din respect pentru ei şi pentru faptul că ne-am dat cuvîntul, însă a doua oară nu o să se mai întîmple. Le-am transmis să se concentreze mai mult pe activitatea din care iau nişte salarii colosale şi să lase cluburile şi alcoolul în exces. Toţi sîntem oameni, ştim cum e să bei un pahar de băutură, dar nu pînă la 5 dimineaţa cînd ai meci în două zile. Gâlcă trebuie să pună piciorul în prag, i-am reproşat că nu a fost sever cu fotbaliştii”, au dezvăluit, sub protecţia anonimatului, lideri ai galeriei steliste.

ADVERTISEMENT

Miza steliştilor e Sănmărtean

Evoluţia bună, dar şi intrarea în ultimul an de contract al lui Lucian Sănmărtean i-a făcut pe ultraşii Stelei să abordeze problema prelungirii angajamentului celui denumit “Magicianul”. Nucleul galeriei steliste a primit promisiuni că situaţia mijlocaşului va fi rezolvată, urmînd ca în cel mai scurt timp să se anunţe oficial prelungirea angajamentului. “Ni-l dorim pe Sănmărtean în continuare la echipă, iar dorinţa noastră este împărtăşită şi de jucător. Sînt şanse foarte mari ca totul să fie ok şi să prelungim angajamentul, totul decurge foarte bine”, a fost mesajul oficialilor stelişti către fani. În urma discuţiilor, părţile implicate au ajuns la un numitor comun, fanii campioanei urmînd să fie prezenţi în tribunele stadionului “Ilie Oană” din Ploieşti, la derby-ul cu Petrolul.

 3000 de fani ai Stelei sînt aşteptaţi, cu aproximaţie, să facă deplasarea la Ploieşti

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: