Carousel hot news

Cazul Stanciu aruncă Steaua în aer! “Să PLECE Gâlcă!”

Nicolae Stanciu a fost aruncat în joc în minutul 58 al partidei cu Dinamo Kiev, însă evoluţia sa a lăsat de dorit. Motiv pentru care a fost înlocuit de pe teren după numai 24 de minute cu...
05.10.2014 | 00:11
Cazul Stanciu aruncă Steaua în aer!
Costel Galca se bucura la final alaturi de Lukasz Szukala,Fernando Varela si Gabi Iancu

Nicolae Stanciu a fost aruncat în joc în minutul 58 al partidei cu Dinamo Kiev, însă evoluţia sa a lăsat de dorit. Motiv pentru care a fost înlocuit de pe teren după numai 24 de minute cu Rusescu, care, de altfel, avea să marcheze şi unicul gol al Stelei. La finalul partidei, Gâlcă a declarat: “Trebuie să avem atitudine. Sîntem la Steaua şi trebuie să dăm mult mai mult. Trebuie să vină cu altă atitudine, să vină cu un plus cînd este trimis pe teren”. Conform surselor FANATIK.RO, Stanciu s-a simţit umilit din cauză că a fost înlocuit şi, în clipa de faţă, este cu moralul la pămînt.

2.FOTBAL:RAPID BUCURESTI-STEAUA BUCURESTI, CUPA LIGII (19.07.2014)

“Gâlcă trebuie să plece!”

FANATIK.RO a discutat cu Alexandru Kalanyos, antrenorul care l-a lansat pe Nicuşor Stanciu în fotbalul mare. Tehnicianul care a lucrat peste un deceniu la Unirea Alba Iulia consideră că Gâlcă nu ştie să comunice cu Stanciu şi că fostul selecţioner de la U-17 ar trebui concediat din Ghencea. “Nicuşor are moralul foarte scăzut. Părerea mea este că Gâlcă trebuie să plece de la Steaua. Stanciu are nevoie să fie provocat, stimulat, lucru pe care actualul antrenor nu îl face. Reghe îl băga cîte o repriză, iar în partida următoare îl introducea din nou. Acest lucru nu se mai întîmplă acum şi nu este în regulă. Nicu are nevoie de comunicare şi încredere. Părerea mea este că Tănase şi Keşeru sînt sub Nicu”, a spus, pentru FANATIK.RO, Kalanyos.

“Stanciu era la echipa naţională dacă mai rămînea Reghe”

Kalanyos regretă că Laurenţiu Reghecampf nu mai este la Steaua, antrenor cu care Stanciu avea o relaţie specială. “Reghe ştia să-l folosească. Gâlcă nu reuşeşte să-l stimuleze. Păi dacă făceam la juniori ce a făcut Gâlcă, ar fi coborît din tribună părintele copilului să-mi ceară socoteală. Cum să-l scoţi după zece minute? A văzut o ţară întreagă ce a păţit. Doar Steaua are de pierdut. Părerea mea este că Nicu dă cel mai bun randament alături de Iancu. Îţi poate cîştiga un meci de unul singur. Dacă Reghe mai rămînea la Steaua, Nicu era acum la echipa naţională. Dacă i se dă încredere va ajunge lîngă Sănmărtean. Mă repet, la Steaua trebuie un antrenor. Reghe ştia să promoveze tinerii faţă de Gâlcă”, a spus antrenorul care l-a descoperit pe Stanciu.

Sandu-Kal

“Ce viaţă extrasportivă? Nici maşina nu are timp s-o conducă”

Kalanyos a mai precizat că Bucureştiul nu i-a luat capul lui Stanciu şi că a rămas, în continuare, un fotbalist cu capul pe umeri. “Vreau să vă spun că Stanciu are o viaţă sportivă exemplară. Are o prietenă stabilă în Alba Iulie, vine de fiecare dată cînd are timp să o vadă, pentru că fata este, încă, la liceu. În Bucureşti nu iese în cluburi, se concentrează doar asupra antrenamentelor şi partidelor. Nici maşina nu are timp să o conducă. Este un familit convins, îşi iubeşte foarte mult familia. Are un frăţior de şapte ani, care joacă fotbal la şcoala mea. Ţine tot timpul legătura cu el. Va veni la Alba Iulia în această pauză şi mă voi întîlni cu el. Sînt convins că voi reuşi să-i ridic moralul”, a mai spus Kalanyos pentru FANATIK.RO.

700.000 de euro a plătit Steaua lui FC Vaslui în schimbul lui Stanciu în iulie 2013

62 partide a jucat Stanciu pentru Steaua, reuşind opt goluri şi 7 assist-uri

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri