Fotbal international

Galeria de la FCSB, în război cu Gigi Becali! Bancnote de 500 de euro cu chipul patronului, aruncate pe gazon! Becali: “Să se ducă la Dinamo sau la CSA!”

09.08.2019 | 00:14
Galeria de la FCSB in razboi cu Gigi Becali Bancnote de 500 de euro cu chipul patronului aruncate pe gazon Becali Sa se duca la Dinamo sau la CSA

Peluza Roș-Albastră este prezent în număr mic la meciul FCSB – Mlada Boleslav, contând pentru prima manșă din turul 3 preliminar al Europa League. Totuși, galeria formată din maximum 100 de oameni a avut un mesaj clar pentru patronul Gigi Becali încă din startul jocului.

UPDATE, 00.14. Becali a vorbit la finalul partidei la Pro-X despre gestul suporterilor. “Nu mai stau eu să mă cert cu galeria, nu mai sunt ce-am fost, acum, la 60 de ani. Nu vedeţi că n-a fost nici la meci?! Să facă ce vor, eu am altă treabă. Îmi văd de investiţia mea, care se numeşte FCSB. Să se ducă să vadă Dinamo, sau să se ducă la CSA Steaua! Aici, pe banii mei, fac doar ce vreau eu!”

Galeria de la FCSB, în război cu Gigi Becali! Gest fără precedent

Astfel, suporterii prezenți la peluză și-au arătat dezamăgirea față de problemele apărute în acest sezon la echipă și îl consideră drept principal vinovat pe Gigi Becali, căruia i-au adresat injurii. Nici Valeriu Argăseală n-a scăpat de apostrofările ultrașilor.

Cei din Peluza Roș-Albastră au afișat și un banner, pe care scria: „Ne-am săturat de incompetență. Pune antrenor și lasă-l să-și facă treaba”, aluzie la implicarea tot mai frecventă a patronului în viața echipei. Cel mai important moment s-a petrecut însă în minutul 20, când fanii de la peluză au aruncat pe gazon bancnote de 500 de euro cu chipul lui Gigi Becali.

Peluza Ros-Albastra s-a intors impotriva lui Becali
Peluza Ros-Albastra s-a intors impotriva lui Becali

FCSB a rămas fără antrenor principal, după ce Bogdan Andone și-a dat demisia în urmă cu o săptămână, la finalul jocului pierdut în Europa League cu Alashkert, scor 2-3. Miercuri a venit rândul directorului sportiv Mihai Stoica să plece de la club.

Pierderea susținerii Peluzei Roș-Albastre poate fi o lovitură importantă pentru Gigi Becali, ținând cont că o parte din suporterii care susțineau FCSB în urmă cu un deceniu s-au îndreptat între timp către clubul Armatei, CSA Steaua. Mai interesant este că și la echipa din Liga a 4-a este o situație asemănătoare, fanii fiind în conflict cu șefii de la MApN din cauza lipsei de rezultate.