Fotbal intern

Galeria FCSB, avertisment pentru jucători! “Nu vă doare? Vine meciul cu Dinamo”

Autor: Razvan Nicolae | 22.07.2018 | 18:28
Galeria FCSB, avertisment pentru jucători

Galeria FCSB, avertisment pentru jucători. Fanii din Peluza Roş-Albastră nu au digerat prea uşor eşecul cu Astra, scor 0-1, din prima etapă din Liga 1 Betano. Suporterii au fost nemulţumiţi de prestaţia jucătorilor antrenaţi de Nicolae Dică şi au postat un mesaj dur.

“Jucaţi la Steaua, aveţi cele mai bune condiţii din România, cel mai numeros public care vine la meciurile Stelei (acasă+deplasare). Oare nu vă doare când vedeţi câtă lume dezamăgiţi prin prestaţiile voastre? Vă pasă de suporteri? Oare vă pasă? Sunteţi la Steaua dar prin prestaţiile voastre nu arătaţi că meritaţi tricoul roş-albastru să-l purtaţi. Prin atitudinea voastră goniţi lumea de la stadion, stimaţi jucători, mai gândiţi-vă şi la alţii, nu doar la voi şi la conturile voastre. Vine meciul cu Dinamo….Hm..”, a fost mesajul postat pe contul oficial de Facebook al Peluzei Roş-Albastre.

Galeria FCSB, avertisment pentru jucători

Galeria FCSB, avertisment pentru jucători după meciul pierdut cu Astra. Fanii echipei antrenate de Nicolae Dică au fost prezenţi la partida de la Giurgiu, dar au părăsit tribuna în care se aflau la pauză, suporterii acuzând forţele de ordine de faptul că i-au ameninţat.

Galeria FCSB, avertisment pentru jucători
Galeria FCSB, avertisment pentru jucători
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!