Sport

Galeria FCSB, declarație de dragoste neașteptată pentru Dinu Todoran: „Ne-a cucerit! E deja în categorie cu Olăroiu și Reghecampf”

Suporterii FCSB-ului au fost impresionați de Dinu Todoran, pe care îl compară deja cu Laurențiu Reghecampf și Cosmin Olăroiu
16.06.2021 | 01:17
Galeria FCSB declaratie de dragoste neasteptata pentru Dinu Todoran Nea cucerit E deja in categorie cu Olaroiu si Reghecampf
ADVERTISEMENT

FCSB s-a reunit la baza de la Berceni, iar noul antrenor al echipei, Dinu Todoran, a condus primul antrenament din postura de tehnician al vice-campioanei României.

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor fcsb-iști, a purtat o discuție cu Todoran alături de un grup restrâns de ultrași și a dezvăluit că au fost impresionați de cum a pus acesta problema și de calitățile sale umane.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, impresionat de Dinu Todoron: „Cu asta ne-a cucerit! Va avea susținere totală”

Într-o intervenție telefonică la Radio Sport 1, Gheorghe Mustață a vorbit despre prima întâlnire a suporterilor cu noul antrenor al echipei, Dinu Todoran, care a făcut o primă impresie excelentă. Sau cel puțin acestea sunt concluziile lui Gheorghe Mustață după „ședința” din baza de la Berceni: „În primul rând, Dinu Todoran a început dialogul cu noi, suporterii, de la scorul de 1-0 pentru el. A fost cel care și-a dorit întâlnirea, iar modul sincer al lui ne-a șocat pe toți cei 20 de suporteri prezenți la întâlnire. Pe Todoran îl putem introduce deja în grupul select al antrenorilor care au apreciat maxim suporterii și care au avut un dialog cât se poate de deschis și din care mai fac parte Olăroiu și Reghecampf”, a șocat fostul lider al Peluzei Nord.

Antrenorul FCSB-ului a fost lăudat pentru sinceritatea de care a dat dovadă la primul dialog cu suporterii și de deschiderea sa, ceea ce este o dovadă de mare caracter în opinia acestora: „Știam cum este, iar acum mi-a confirmat. Todoran este un super caracter cum rar întâlnești. Nu ne-a aburit și nu ne-a dat calde. Suntem convinși că are coloană vertebrală. Nu s-a ferit să spună că Gigi Becali face unele schimbări, doar că el va fi pregătit de orice”.

ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș central în vârstă de 42 de ani i-a lămurit pe suporteri în privința principalului obiectiv pe care îl are în această perioadă de pregătire, în care speră să îi aducă pe toți jucătorii la un nivel apropiat: „În primul rând că schimbările acelea să țină echipa în același ritm. Toți cei de pe bancă să poată juca la același nivel cu al titularilor. Acesta este obiectivul în pregătirea echipei”.

Gheorghe Mustață: „De o mie de ori a spus numele echipei Steaua și niciodată nu a spus FCSB!”

Pentru Dinu Todoran e limpede ca bună ziua că FCSB e Steaua și a ținut să își facă cunoscut punctul de vedere mai ales în fața suporterilor care sunt alături de echipa lui Gigi Becali în conflictul cu CSA Steaua, care a oferit zilele trecute un nou episod: „De o mie de ori a spus numele echipei Steaua și niciodată nu a spus FCSB. Si cu asta ne-a cucerit. Ori este sincer cum nu am mai întâlnit, ori era foarte bine pregătit de întâlnire. În ambele cazuri, concluzia noastră este că Dinu Todoran va avea susținere totală”.

ADVERTISEMENT

Suporterii FCSB au fost nemulțumiți de strategia lui Gigi Becali de juca cu rezervele în finalul campionatului și de modul în care echipa antrenată de Toni Petrea a trata meciul cu CFR Cluj din Supercupa României și partida cu Dinamo din Cupa României. Iar Dinu Todoran le-a promis suporterilor că FCSB va trata de acum încolo toate meciurile cu aceeași dorință și interes.

„Garantează că toate meciurile vor fi tratate la victorie, indiferent de competiție și că încearcă să-i facă pe toți jucătorii să conștientizeze ce responsabiltate au în acel tricou. Suntem alături de el”, a spus Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT

Ce strategie are Gigi Becali cu Dinu Todoran

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dinu Todoran nu va fi cel care conduce echipa, ci Mihai Pintilii, antrenorul secund al FCSB în mandatul lui Toni Petrea, care momentan nu are licența PRO și nu poate fi principal.

De altfel, Gigi Becali a declarat că a dorit inițial să îl aducă ca antrenor la academia clubului, însă a fost impresionat după ce managerul general Mihai Stoica i-a spus că Dinu Todoran era la slujba de duminică și a s-a scuzat politicos că nu poate discuta la acel moment: „Am ales un antrenor, tot un om cuminte. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui MM să-l sune că vreau să colaborăm cu el. L-a sunat MM și mi-a zis că era la biserică și dacă era la biserică, de sfântul Constantin și Elena, am zis să nu-l mai punem la Academie și să-l punem la echipa mare”, a argumentat decizia patronul FCSB-ului.

Dinu Todoran a mai fost aproape de FCSB și ca jucător. După ce echipa lui Gigi Becali a cucerit titlul de campioană în sezonul 2004-2005 în dauna lui Dinamo, patronul FCSB-ului a pus ochii pe Dinu Todoran, care terminase sezonul cu Farul Constanța pe un surprinzător loc cinci. FANATIK a scris în premieră că președintele „marinarilor”, Gheorghe Bosânceanu, a refuzat oferta lui Becali și a cerut pentru jucător… „jumătate de vapor”.

  • 42 de ani are Dinu Todoran
  • 17 luni are Mihai Pintilii ca antrenor secund al FCSB-ului, după ce s-a retras pe 1 februarie 2020

  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT