Sport

Galeria FCSB-ului a sărbătorit în stradă calificarea în grupele Conference League, cu torțe și fumigene. Video

Peluza Nord Steaua a sărbătorit pe străzi calificarea FCSB-ului în grupele UEFA Conference League după 3-1, în Norvegia, cu Viking. Ultrașii au realizat un show pirotehnic.
26.08.2022 | 17:42
Galeria FCSBului a sarbatorit in strada calificarea in grupele Conference League cu torte si fumigene Video
40.000 de spectatori e recordul de spectatori în acest sezon la meciurile FCSB-ului. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Suporterii FCSB-ului obișnuiau să sărbătorească calificările importante și victoriile din cupele europene în Piața Universității. După mulți ani, fanii au ieșit din nou pe străzi pentru a sărbători calificarea în grupele UEFA Conference League.

Galeria FCSB-ului a sărbătorit pe străzi, târziu în noapte, calificarea în grupele Conference League

Peluza Nord Steaua nu a putut fi prezentă în număr mare la meciul de la Stavanger cu Viking, însă FCSB a fost susținută totuși de 400 de români, majoritatea stabiliți în Norvegia.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, ultrașii s-au dezlănțuit la finalul partidei și au ieșit pe străzi, unde au cântat și au scandat împotriva rivalelor.

Suporterii din facțiunea Skins Berceni a lui Gheoghe Mustață, liderul Peluzei Nord, au cântat „București, Steaua București!”.

ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB-ului au dus steagul Peluzei Nord în vestiar la finalul meciului cu Viking

Jucătorii lui Nicolae Dică au sărbătorit în vestiar calificarea în grupele UEFA Conference League, iar managerul general Mihai Stoica nu i-a uitat după meci pe cei de la Peluza Nord Steaua.

Un steag al galeriei FCSB a apărut la poza de grup alături de jucători: „Uitați-vă atent lângă STEA să vedeți cine a fost cu noi aici! @Peluza Nord Steaua Oficial”, a scris Meme pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB-ului au repetat gestul și înainte de plecare, în fața aeroportului, iar Mihai Stoica a ținut încă o dată să le mulțumească celor de la Peluza Nord Steaua: „Alături de noi MEREU!”.

Jucătorii FCSB, alături de banner-ul Peluzei Nord Steaua în aeroportul din Stavanger
Jucătorii FCSB, alături de banner-ul Peluzei Nord Steaua în aeroportul din Stavanger.

Peluza Nord, mesaj pentru jucători după calificarea în grupe: „Vă așteptăm alături de noi într-un nou sezon european spectaculos!”

Postarea lui Mihai Stoica a fost preluată apoi și pe pagina de Facebook a Peluzei Nord Steaua, care a ținut să transmită un mesaj de susținere jucătorilor lui Nicolae Dică: „Felicitări băieți… uniți, nimeni nu ne poate învinge!”.

ADVERTISEMENT

FCSB va juca în grupele UEFA Conference League cu West Ham United, Anderlechet și Silkeborg, o grupă de foc pentru vicecampioana României, în Peluza Nord Steaua promite o atmosferă de poveste pe Național Arena: „Vă așteptăm alături de noi într-un nou sezon european spectaculos!”.

Echipa lui Nicolae Dică joacă primul meci oficial după calificarea din Norvegia duminică, 28 august, pe teren propriu împotriva celor de la AFC Hermannstadt, nouă promovată în SuperLiga.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,52 este cota pentru ”1x și sub 3,5 goluri” la FCSB – Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT