Sport

Galeria FCSB-ului anunță invazia la derby-ul cu CFR: „Vom veni în număr foarte mare! Toată lumea la Cluj!” Exclusiv

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a dezvăluit pentru FANATIK că jucătorii lui Toni Petrea vor avea parte de o susținere uriașă la derby-ul cu CFR Cluj.
13.04.2022 | 10:30
Galeria FCSBului anunta invazia la derbyul cu CFR Vom veni in numar foarte mare Toata lumea la Cluj Exclusiv
FCSB s-a apropiat la 5 puncte de CFR Cluj cu 6 meciuri rămase din acest sezon al Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a apropiat la cinci puncte de CFR înainte de derby-ul de la Cluj al etapei a 5-a din Casa Pariurilor Liga 1 și visează din nou la titlu, iar Peluza Nord promite o deplasare fără precedent pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Gheorghe Mustață, ședință cu jucătorii la finalul meciului cu Voluntari: „I-am avertizat că vom veni în număr foarte mare”

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre derby-ul de titlu cu CFR Cluj, iar Peluza Nord anunță o organizare exemplară: „Normal că ne mobilizăm pentru meciul cu CFR Cluj. Am vorbit și cu jucătorii la finalul meciului și i-am avertizat că vom veni în număr foarte mare. Venim să fim alături de ei, pentru că șansele noastre de a câștiga titlul sunt clare”.

ADVERTISEMENT

Mustață nu se teme că ardelenii le vor pune bețe în roate cu biletele și și-a exprimat încă o dată nemulțumirea pentru absența lui Claudiu Keșeru: „Nu cred că vom avea probleme cu biletele și nu cred că sunt motive. Evident că ne deranjează că a rămas din nou în afara lotului Keșeru. Un atacant de valoarea lui și să nu îl ai în teren? Mai ales la meciul cu CFR Cluj”. 

În cazul unei victorii la Cluj, liderul galeriei FCSB e convins că echipa lui Gigi Becali devine favorită la titlu: „Evident că dacă vom câștiga și ajungem la două puncte se poate vorbi de titlu. Ne vom mobiliza și mai mult pentru meciul cu Universitatea Craiova”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață consideră că FCSB devine favorită la titlu cu o victorie la CFR Cluj: „Trecem cu un punct peste ei”

Gheorghe Mustață atrage atenția că în cazul în care jucătorii lui Toni Petrea vor reuși să se impună la Cluj, vor putea juca cu titlul pe masă în ultima etapă din Casa Pariurilor Liga 1: „Practic putem să luăm campionatul cu meci la noi acasă. Dacă îi batem pe Național Arena trecem cu un punct peste ei. Șansele sunt de partea noastră”.

Interesul pentru bilete în tabăra FCSB-ului este unul uriaș, iar Gheorghe Mustață a dezvăluit că toată lumea îi cere tichete pentru derby-ul cu CFR Cluj: „Vom avea un procent de bilete între 5 și 10%. Eu știu câți vom pleca de la București, mai ales că acum se joacă la 100% din capacitate. Evident că o să ne pună la dispoziție biletele conform legii și primesc sute de telefoane din toată țara pentru meciul cu CFR Cluj. Cu siguranță vom fi prezenți în număr foarte mare. Toată lumea la Cluj!”, a declarat Gheorghe Mustață în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” are o capacitate de 23.500 de locuri, așa că Peluza Nord ar putea primi maxim 2350 de bilete, dacă va primi un procent maxim de 10%.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,60 este cota pentru ”șansă dublă: x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT