Sport

Galeria FCSB vrea să boicoteze meciul cu FC Voluntari! Ce l-a nemulțumit pe Gheorghe Mustață. Ilfovenii au ieftinit biletele! Update

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, este nemulțumit de prețul biletelor pentru meciul de duminică, de la Voluntari, și vrea să ia o măsură extremă.
09.02.2023 | 13:41
Galeria FCSB vrea sa boicoteze meciul cu FC Voluntari Ce la nemultumit pe Gheorghe Mustata Ilfovenii au ieftinit biletele Update
Gheorghe Mustață este nemulțumit de prețul biletelor la FC Voluntari - FCSB și anunță că galeria oaspete va boicota partida. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT
09-02-2023
11:50

FC Voluntari a scăzut prețul biletelor pentru oaspeți

La 24 de ore după scandalul creat din cauza prețului mare la bilete pe care oficialii clubului FC Voluntari l-au pus pentru meciul cu FCSB, ilfovenii au decis să micșoreze costul tichetelor.

Conform gsp.ro, un bilet destinat fanilor ”roș-albaștri” la întâlnirea programată duminică, 12 februarie, de la ora 20:00, nu mai costă 70 de lei, ci doar 30 de lei.

FCSB a trecut peste ”dușul rece” oferit de finalul de infarct al partidei cu Farul, pierdută cu 2-3, și s-a impus pe terenul campioanei,  CFR Cluj, cu 1-0, chiar în Gruia. Astfel că ocupă locul 4, la 7 puncte de lider, și 6 de trupa lui Dan Petrescu, rămânând astfel în cursa pentru titlu.

Gheorghe Mustață, atac la conducătorii lui FC Voluntari pe tema prețului biletelor: ”E inadmisibil”

FCSB a obținut cele trei puncte la Cluj, contra lui CFR, luându-și revanșa cu același scor cu care pierdea, în decembrie, în meci restant, contra campioanei. A redus ecartul față de aceasta și este acolo, în zona fruntașă, între echipele care se vor bate la titlu.

ADVERTISEMENT

Meciul din Gruia este însă istorie. Urmează o nouă rundă în SuperLiga. Și fiecare punct este important. Iar adversarul, FC Voluntari, este unul care a fost o adevărată ”bestia nera” pentru clubul patronat de Gigi Becali.

Inclusiv în stagiunea precedentă. Când l-a privat de posibilitatea de a juca împotriva lui CFR Cluj, în ultima rundă, cu titlul pe masă. Cu acel 2-2 de pe arena Anghel Iordănescu, când elevii lui Ciobotariu au egalat de fiecare dată când au fost conduși.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în tur a fost doar 1-1. Iar pe propria arenă, FC Voluntari a cedat în fața FCSB doar în două rânduri. Ultima dată, în februarie 2020, atunci când oaspeții se impuneau cu 2-1, scor stabilit încă din prima repriză.

În acest context, evident, meciul programat duminică, de la ora 20, pe stadionul din Voluntari, capătă valențe în plus. Și orice detaliu contează. Inclusiv sprijinul fanilor. Numai că, șeful galeriei oaspeților, Gheorghe Mustață, a făcut un anunț incendiar.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a arătat vădit nemulțumit că prețul biletelor în sectorul rezervat oaspeților este 70 de lei. Sumă pe care FC Voluntari a solicitat-o și la precedentul joc acasă, cu CFR Cluj.

Liderul Peluzei Nord dă însă exemplul partidei cu campioana, din Gruia, și amenință că oamenii săi vor boicota partida. ”O să stăm afară, vrem să boicotăm meciul, să stăm în afara stadionului și să scandăm împotriva lui Pandele (n.r. Florentin Pandele, primarul Voluntariului) și Bălănescu (n.r. Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului).

ADVERTISEMENT

E inadmisibil, la Cluj biletele au fost 20 de lei pentru oaspeți. Nouă ne cer 70 de lei și ei le dau invitații gratuite oamenilor lor”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru Sport.ro.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT