ADVERTISEMENT
Sport

Galeria lui Dinamo a anunţat înlocuitorul lui Dusan Uhrin: ”Adrian Mihalcea, numele noului antrenor”. FANATIK confirmat

Autor: Adrian Baciu | 08.03.2020 | 11:00
Galeria lui Dinamo a anunţat înlocuitorul lui Dusan Uhrin: ”Adrian Mihalcea, numele noului antrenor”. FANATIK confirmat
Galeria lui Dinamo a anunţat înlocuitorul lui Dusan Uhrin: ”Adrian Mihalcea, numele noului antrenor”. FANATIK confirmat. Sursa foto: sportpictures.eu

Dinamo București nu-și mai revine după succesul cu FCSB din sezonul regulat. ”Câinii” au pierdut toate meciurile jucate în campionat, iar criza rezultatelor a dus la plecarea antrenorului Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

Galeria lui Dinamo a anunţat cine vine în locul lui Dusan Uhrin

La finalul unui nou eșec al lui Dinamo, cel de la Iași, scor 0-1, Dusan Uhrin a luat decizia să-și înainteze demisia de la Dinamo, fiind nemulțumit de faptul că în club există scurgeri de informații.

Antrenorul de 52 de ani a ieșit public după meciul din Copou și a acuzat faptul că prea multe lucruri din bucătăria internă apar în presă: ”Nu știu cine vorbește, dar cineva vorbește despre tot. Tot timpul apar în presă planurile noastre tactice”.

ADVERTISEMENT
  • 25 de meciuri a antrenat Uhrin pe Dinamo în acest sezon

În locul lui Uhrin, pe banca celor de la Dinamo va veni un fost atacant important al ”câinilor”, Adrian Mihalcea.

FANATIK anunța încă de sâmbătă seara că șefii dinamoviști sunt extrem de aproape de a bate palma cu Adrian Mihalcea, fostul jucător al „câinilor”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, dinamoviștii și-ar fi dorit să-l convingă pe Marius Croitoru să ajungă pe bancă în Ștefan cel Mare, însă s-au lovit de refuzul acestuia.

Dusan Uhrin lasă Dinamo pe locul 3 din play-out, cu 17 puncte, cu trei mai mult decât locul de baraj ocupat de Academica Clinceni (14 puncte).

ADVERTISEMENT

Fanii-acționari ai lui Dinamo: ”Mihalcea, noul antrenor”

Dusan Uhrin nu a plecat încă în mod oficial din ”Ștefan cel Mare”, însă fanii anunță deja numele viitorului antrenor al echipei din play-out.

ADVERTISEMENT

”Adrian Mihalcea, numele noului antrenor”, anunță pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan, grupare fundamentală în proiectul ”DDB” de susținere financiară a echipei.

Adrian Mihalcea a pregătit ultima oară pe Dunărea Călărași și pe UTA Arad. În mandatul lui Cosmin Contra pe banca echipei naționale, Mihalcea a ocupat postul de secund.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1