Sport

Galeria lui FC U Craiova 1948, replică la declarațiile lui Gigi Corsicanu din Fanatik: „Între el și Săpunaru nu e nicio diferență”

Gigi Corsicanu i-a atacat dur pe suporterii lui FC U Craiova 1948, însă Poștașu' i-a răspuns fostului lider al galeriei Rapidului.
13.09.2022 | 20:00
Galeria lui FC U Craiova 1948 replica la declaratiile lui Gigi Corsicanu din Fanatik Intre el si Sapunaru nu e nicio diferenta
Galeria lui FC U Craiova 1948, replică la declarațiile lui Gigi Corsicanu din Fanatik „Între el și Săpunaru nu e nicio diferență”. Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Corsicanu a răbufnit în FANATIK după scandalul Săpunaru, de la meciul de la Târgu-Jiu, iar cei de la Peluza Sud 1997 i-au dat replica fostului lider al galeriei Rapidului.

Continuă războiul dintre echipa lui Adrian Mititelu și Rapid! Poștașu’, replică pentru Gigi Corsicanu

Ovidiu Mihăilescu sau Postașu’, celebrul suporter al lui FC U Craiova 1948 care a intrat în conflict cu Cristi Săpunaru din tribune la meciul de la Târgu-Jiu, i-a dat replica lui Gigi Corsicanu: „Între el și Săpunaru nu e nicio diferență. A, Corsicanu pare totuși un pic mai bun pe regie. Cred că l-a urmărit în copilărie foarte mult pe Sergiu Nicolaescu și a rămas îndrăgostit de filmele lui. I se potrivește bine rolul de regizor. S-a gândit la o regie și probabil vrea să facă un film despre noi.

ADVERTISEMENT

Scenariul tot el îl scrie. Unde, bă, nene ne-ai scăpat tu pe mine și pe Blondu’ de bătaie la emisiunea aia? Unde au vrut, bă, ăia să ne bată pe noi? Dan Diaconescu trăiește. A fost martor acolo.

Ne-ai dus tu la restaurant? Ne-ai dus tu până pe autostradă? Ai să mai spui că ne-ai dus și la tine acasă în seara aia și ne-ai cazat la tine ca să nu ne bată steliștii”, a spus acesta pentru ediție.ro, ziarul de casă al echipei lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Gigi Corsicanu în FANATIK: „Vor avea niște surprize. Poate chiar la ei acasă!”

Fostul lider al galeriei Rapidului i-a atacat dur pe cei de la FC U Craiova 1948 și pe cei de la Peluza Sud 1997: „Oltenii întotdeauna au făcut greșeli. Acum 10-15 ani, au avut un meci cu Steaua și a ieșit scandal. Au venit apoi la emisiune la OTV, la Dan Diaconescu și s-au rugat de mine în genunchi la 12-1 noaptea că îi omorau steliștii acolo la sediul OTV pe Magheru. Se strânseseră vreo 200 de inși și îi așteptau acolo.

Era Gabi Blondu’ cu încă vreo 4 inși, cu un Olcit, vai de capul lor. S-au pișat pe ei de frică și s-au rugat de mine să-i scot de acolo. Am strâns oamenii la 1 noaptea și i-am alungat pe steliști. I-am scos de acolo și i-am dus până la Pitești, i-am dus la restaurant, am avut grijă de ei.

ADVERTISEMENT

Am vorbit și cu Mircea Sandu și le-am aranjat meciul cu Bosnia la Craiova, când a bătut România cu 2-0. Anul următor ne-au spart geamurile la autocare. Eu le transmit suporterilor olteni că n-au caracter și nu sunt bărbați. Ăștia n-au onoare, n-au caracter! Sunt josnici! E clar că nu o să fie primiți bine în Giulești. Cum mă tratezi, așa te tratez. Vor avea și ei niște surprize, poate chiar la ei acasă”, a fost discursul acid al rapidistului pentru site-ul nostru.

Poștașu’, conflict cu Săpunaru la meciul de la Târgu-Jiu

Poștașu’ s-a înjurat cu Săpunaru încă dinaintea meciului, cât și la pauză și la finalul partidei. În urmă incidentelor, acesta vrea să îl dea în judecată pe căpitanul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru ar putea primi și el o suspendare record. Fundașul central nu e la primul incident, după ce la FC Porto a bătut un steward și a fost exclus din fotbal timp de șase luni.

ADVERTISEMENT