Fotbal international

Galeria lui Zenit, mesaj ironic scandat pe stadion în plină criză de coronavirus: “Suntem bolnavi de fotbal şi o să murim cu toţii!” VIDEO

14.03.2020 | 21:43
Galeria lui Zenit mesaj ironic scandat pe stadion in plina criza de coronavirus Suntem bolnavi de fotbal si o sa murim cu totii VIDEO
ADVERTISEMENT

Coronavirusul a pus stăpânire pe întreaga Europă, iar fotbalul are ușile închise în majoritatea campionatelor. Există însă unele întreceri unde sportul ”Rege” nu este (încă) afectat. Una dintre acestea este prima ligă din Rusia. Sâmbătă, Zenit, cu peste 30 de mii de fani în tribune, a trecut de Ural cu 7-1.

Fanii lui Zenit, mesaj ironic scandat pe stadion în plină criză de coronavirus: “Suntem bolnavi de fotbal şi o să murim cu toţii!”

În timpul partidei cu Ural, fanii celor de la Zenit Sankt Petersburg au avut momente în care au luat oarecum în derâdere situația actuală din Europa.

ADVERTISEMENT

Aceștia au afișat un banner sugestiv la meciul de sâmbătă pe care stătea scris: ”Suntem bolnavi de fotbal și vom muri cu toții!”

Pe lângă acest mesaj din peluză, ultrașii celor de la Zenit au și scandat minute în șir: ”O să murim cu toții! O să murim cu toții!”.

ADVERTISEMENT

Fanii, încă permiși la meciurile din Rusia

În ciuda pandemiei și a faptului că majoritatea fotbalului din Europa are lacătul pe stadioane, în Rusia totușl decurge deocamdată normal.

La meciul Zenit – Ural au fost prezenți în tribunele de pe ”Gazprom Arena” circa 33.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

Coronavirus a oprit fotbalul

Rând pe rând, toate marile campionate ale Europei au căzut victime în fața pandemiei de coronavirus. În acest moment, toate cele cinci mari întreceri continentale sunt oprite.

În afară de Rusia, se mai joacă fotbal în Turcia, Ucraina, Ungaria și Serbia. În rest, toate întrecerile sunt oprite pe continent.

ADVERTISEMENT

Zenit, sezon excelent în Rusia

Sâmbătă, în meciul cu Ural, echipă la care Eric Bicfalvi a fost integralist, Zenit Sankt Petersburg s-a impus cu 7-1.

În urma acestui succes, echipa lui Sergey Semak și-a consolidat poziția de lider, acumulând 50 de puncte, cu 9 peste locul secund ocupat de Krasnodar, fosta echipă a lui Andrei Ivan.

ADVERTISEMENT