Sport

„Galeria nu mai are răbdare!”. Verdict ferm al unui fost antrenor al Rapidului despre revenirea lui Mircea Lucescu în Giulești

Adrian Matei a vorbit despre posibila venire în Giuleşti a lui Mircea Lucescu. Fostul antrenor al Rapidului se întreabă şi dacă Il Luce va rezista să mai creeze o echipă tare.
09.05.2024 | 09:55
Galeria nu mai are rabdare Verdict ferm al unui fost antrenor al Rapidului despre revenirea lui Mircea Lucescu in Giulesti
„Galeria nu mai are răbdare!”. Verdict ferm al unui fost antrenor al Rapidului despre revenirea lui Mircea Lucescu în Giulești. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Şucu încearcă să dea marea lovitură, aducerea lui Mircea Lucescu pe banca Rapidului. Patronul giuleştenilor s-a întâlnit cu George Copos şi legendarul antrenor în cursul zilei de marţi.

Adrian Matei, despre numirea lui Mircea Lucescu la Rapid: “Dânsul ştie să construiască echipe şi să creeze un concept de joc”

Adrian Matei, fostul antrenor şi jucător de la Rapid, a comentat eventuala numire a lui Mircea Lucescu la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST, considerând că antrenorul va avea şi dificultăţi, mai ales că are o vârstă şi galeria nu are răbdare:

ADVERTISEMENT

“Ar fi un lucru bun venirea domnului Lucescu la Rapid. Cred că ar putea reuşi, la fel cum a făcut-o la Dinamo, la Rapid, în trecut, în străinătate. Cred că ar reuşi să capteze şi ar putea să le ordoneze pe toate.

Şi dânsul a mai avut conflicte cu cei din Federaţie când a venit la Rapid. Dar s-a dus şi a discutat cu ei. S-a făcut cunoscut mai bine, a reuşit să satisfacă prin rezultatele obţinute.

ADVERTISEMENT

Galeria l-a apreciat chiar dacă a venit de la Dinamo. Performanţe deja făcusem, echipa era pe un trend ascendent. Dânsul ştie să construiască echipe şi să creeze un concept de joc.

“Nu ştim cât o să mai reziste nea Mircea. Are o vârstă, galeria noastră nu mai are răbdare”

Rezultatele ne-au spus că şi-a pus amprenta. Este o chestie garantată. Nu ştim cât o să mai reziste nea Mircea. Are o vârstă, galeria noastră nu mai are răbdare. Trebuie să ştie foarte bine ce vrea.

ADVERTISEMENT

Probabil la condiţiile pe care le va cere, o să mai dureze negocierile. Nici domnul Şucu nu ştiu dacă poate să garanteze tot, deşi financiar cred că ar putea, la câţi bani a investit sau a pierdut până acum.

“Se străduieşte, vrea să facă lucrurile aşa cum trebuie făcute pentru a nu-şi coborî nivelul la care a ajuns”

Chestia asta cu garanţia… nu e ca şi cum ai duce banii la bancă şi îţi garantează o dobândă pe lună. Feedback-ul pe care îl are domnul Lucescu, ceea ce a reuşit până în momentul de faţă, îţi dă speranţa că va reuşi să refacă din Rapid o echipă de titlu.

ADVERTISEMENT

Asta nu ştie nici nea Mircea. Se străduieşte, vrea să facă lucrurile aşa cum trebuie făcute pentru a nu-şi coborî nivelul la care a ajuns”, a spus Adrian Matei la SUFLET DE RAPIDIST.

„Galeria nu mai are răbdare!”. Verdict ferm al unui fost antrenor al Rapidului despre revenirea lui Mircea Lucescu în Giulești

ADVERTISEMENT