Sport

Super atmosferă la Steaua – Petrolul, în Casa Pariurilor Liga 2. Ce coregrafii speciale au avut cele două galerii. Video

Ultrașii celor de la Petrolul Ploiești au ocupat Gara de Nord din Capitală înainte de derby-ul Ligii a doua din Ghencea, cu CSA Steaua București, la care vor fi prezenți aproximativ 10.000 de spectatori.
02.04.2022 | 18:00
Coregrafie stelista la meciul de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Petrolul Ploiesti, contand pentru Play-off-ul Ligii a-2-a Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Steaua-Ghencea din Bucuresti, sambata 2 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
02-04-2022
14:51

Atmosfera de la Steaua - Petrolul, mult peste Liga 1

Aproximativ 8.000 de suporteri au creat o atmosferă încinsă pe stadionul Ghencea, în derby-ul Ligii a doua dintre Steaua și Petrolul.

Ultrașii celor două galerii au oferit un spectacol pirotehnic demn de un adevărat derby, iar Peluza Sud Steaua a pregătit două coreografii 3D.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-PETROLUL PLOIESTI, PLAY OFF LIGA 2 CASA PARIURILOR (2.04.2022)
Coregrafie stelista la meciul de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Petrolul Ploiesti, contand pentru Play-off-ul Ligii a-2-a Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Steaua-Ghencea din Bucuresti, sambata 2 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CSA Steaua București – Petrolul Ploiești este derby-ul din play-off-ul Ligii a doua, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că Peluza Sud Steaua a pregătit o coreografie specială pe toată tribuna stadionului din Ghencea.

Peste 800 de suporteri ai celor de la Petrolul Ploiești vor fi prezenți la derby-ul din Ghencea

Ploieștiul se află la doar 60 de kilometri de București, iar „găzarii” au profitat de acest lucru și au organizat o deplasare cu trenul.

ADVERTISEMENT

Orice suporter ploieștean a plătit 35 de lei pentru biletul de meci și cel de tren, în timp ce alți suporteri ai Petrolului au preferat să vină cu mașinile personale.

Jandarmeria a împânzit Gara de Nord din Capitală, iar ultrașii celor de la Petrolul au fost nevoiți să aștepte în tren până când toți ceilalți pasageri au ieșit din vagoane. Băuturile alcoolice nu au lipsit, iar „lupii-galbeni” păreau că și-au făcut deja încălzirea pe drum.

ADVERTISEMENT

Suporterii au fost escortați la stadionul din Ghencea de Poliție și Jandarmerie și au fost preluați de la gară de mai multe autobuze.

Peluza Sud Steaua pregătește un show de zile mari la derby-ul cu Petrolul Ploiești

FANATIK a aflat că galeria Stelei de la Peluza Sud a pregătit o coreografie specială pentru acest meci și o pânză 3D va acoperi întreagă peluză din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Înainte de meciul cu Petrolul, CSA Steaua a anunțat că fostul goalkeeper bielorus, Vasili Hamutovski, este noul antrenor cu portarii. În sezonul 2012-2013, Hamutovski a jucat și pentru Petrolul Ploiești.

Peste 10.000 de suporteri sunt anunțați la derby-ul dintre CSA Steaua și Petrolul Ploiești

Dovadă că meciul dintre CSA Steaua și Petrolul este unul așteptat cu interes este și prezența record a spectatorilor în tribunele stadionului Ghencea. Din informațiile FANATIK vor fi prezenți peste 10.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

În sezonul regulat, Petrolul a câștigat ultima partidă cu 2-0, iar „găzarii” au neapărat nevoie de victorie, ținând cont că Hermannstadt s-a apropiat la doar trei puncte.

CSA Steaua se află pe locul patru în clasament și va rămâne pe această poziție indiferent de rezultatul partidei. „Militarii” se află la 12 puncte de Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT