Sport

Galeria Rapidului, ironii la adresa rivalilor după ce FCSB a ratat titlul în SuperLiga. Ce mesaj au afișat fanii pe Arena Națională. Video exclusiv

Galeria Rapidului şi-a ironizat rivalii după ce FCSB a ratat titlul în SuperLiga etapa trecută. Fanii giuleşteni au avut un mesaj cu dedicaţie pentru roş-albaştrii.
27.05.2023 | 21:20
Galeria Rapidului ironii la adresa rivalilor dupa ce FCSB a ratat titlul in SuperLiga Ce mesaj au afisat fanii pe Arena Nationala Video exclusiv
Galeria Rapidului, ironii la adresa rivalilor după ce FCSB a ratat titlul în SuperLiga. Ce mesaj au afișat pe Arena Națională. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid şi FCSB se întâlnesc în ultima etapă din SuperLiga, într-un meci fără miză. Echipa lui Charalambous a ratat orice şansă la titlu etapa trecută când a fost învinsă cu 3-2 de Farul Constanţa, care a ridicat deja trofeul.

Galeria Rapidului, ironii la adresa rivalilor după ce FCSB a ratat titlul în SuperLiga!

Fanii giuleştenilor au pregătit o scenografie specială pentru rivalii de la FCSB. Rapidiştii au venit cu un banner dedicat: “V-am adus, cărat în braţe, titlul vostru 27”. După câteva secunde, au ridicat sute de cartoane în formă de trofeu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

Ambele formaţii ştiu locurile pe care vor încheia în campionat. FCSB termină pe locul secund şi este deja calificată în preliminariile Conference League, în timp ce Rapid va încheia pe poziţia a cincea.

Charalambous rămâne şi în sezonul viitor: “Nu cred că trebuie să vorbim despre salarii”

Elias Charalambous va rămâne pe banca tehnică a roş-albaştrilor şi în sezonul viitor, acceptând diminuarea salariului şi având bonusuri la atingerea obiectivelor de performanţă:

ADVERTISEMENT

„De ce să nu fi rămas? Nu știu cum se întâmplă în România, nu cred că trebuie să vorbim despre salarii, mă interesează doar pe mine, nu contează cât câștig sau dacă este adevărat sau nu ceea ce s-a spus despre salariul meu”.

FCSB se desparte la finalul acestui sezon de cel puţin şapte jucători: Iulian Cristea, Joonas Tamm, Billel Omrani, Boban Nikolov, Deian Sorescu, Răzvan Oaidă şi Sorin Şerban. Antrenorul susţine că va vorbi despre schimbările din lot după ultima etapă:

ADVERTISEMENT

“Nu am avut timp să vorbim despre asta. Începând de luni, vom avea timp să vorbim despre această situație. În momentul acesta, vreau doar să trecem peste jocul de mâine, să încheiem sezonul.

Acesta este fotbalul. Nu trebuie să ne relaxăm, trebuie să ne întoarcem mai puternici în noul sezon”, a spus Charalambous înaintea confruntării cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Rapid a încurcat FCSB în lupta pentru titlu. În meciul tur din play-off, giuleştenii s-au impus cu 1-0, la capătul unui meci în care roş-albaştrii au acuzat dur arbitrajul lui Horaţiu Feşnic.

ADVERTISEMENT