Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Galeria Rapidului nu-l mai acceptă pe Bogdan Lobonț: „Ne-a făcut niște semne. Am tăcut din gură. Ar putea să-l saboteze pe următorul antrenor”

Gigi Corsicanu, liderul galeriei Rapidului, a spus că suporterii din Giulești nu-l mai doresc pe Bogdan Lobonț în viitorul staff, întrucât misiunea lui la club este finalizată.
12.05.2024 | 11:00
Galeria Rapidului nul mai accepta pe Bogdan Lobont Nea facut niste semne Am tacut din gura Ar putea sal saboteze pe urmatorul antrenor
Bogdan Lobonț, fără susținere din partea suporterilor / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Corsicanu a fost invitatul telefonic al lui Cristi Coste la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde au discutat despre viitorul lui Bogdan Lobonț la Rapid. Emisiunea este live, pe website, în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30.

Bogdan Lobonț, adio sprijin din partea suporterilor

Bogdan Lobonț, actualul antrenor principal al lui Rapid, nu ar mai avea viață lungă la club, conform fanilor. Gigi Corsicanu a spus că principalul motiv al situației sunt gesturi ale lui Lobonț de când era portarul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fim corecți. În cazul în care Lobonț n-ar fi avut ieșirile pe care le-a avut când era la Dinamo, ceea ce tu n-ai avut, Dănuț (n.r. Lupu).. Nici la adresa noastră, nici la adresa lui Dinamo, când ai fost acolo ți-ai respectat clubul.

Nu te-ai dus să te bucuri în față suporterilor unde tu ai jucat. În schimb, Lobonț a venit în fața noastră și ne-a mitraliat, ne făcea semne la gură. În mod normal, n-ar fi trebuit să vină. Am făcut un compromis, am tăcut din gură, să nu mai facem noi scandaluri, să nu impunem noi nimic.

ADVERTISEMENT

Asta a fost decizia conducătorilor, am tăcut din gură, nu ne-a convenit, l-am lăsat în pace. Când îți asumi riscul să îl pui antrenor, știind că nu are clemență din partea suporetrilor, pentru trecutul lui, este vina dânșilor. Dacă Lobonț n-ar fi făcut greșelile din trecut, nu s-ar fi luat nimeni de el.

Acum, gata, Lobonț e interimar, n-a reușit, nu e nicio problemă. Tot respectul pentru că ai avut curajul să preiei echipa într-un moment greu. Ai încercat să faci ceva bun la Rapid, nu ți-a reușit, asta este.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu putea să îi reproșeze, să îl pună la zid. Oamenii sunt subiectivi, se gândesc și la ce s-a întâmplat în trecut. Au o anumită răutate împotriva lui“, a spus Gigi Corsicanu, în exclusivitate.

Bogdan Lobonț l-ar putea săpa pe următorul principal

Gigi Corsicanu a spus că Lobonț nu ar trebui să mai rămână la Rapid, în primul rând prin prisma situației. Rezultatele nu-l ajută, iar o potențială ramanere a sa în viitorul staff, ca antrenor cu portarii, ar fi dăunătoare.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să decid eu asta. În termeni fotbalistici, cum se judecă ca om de fotbal, spun că, din moment ce Lobonț a lucrat cu Bergodi, iar el a fost demis și a fost interimar, și vine un alt antrenor, să lucreze cu alt antrenor..

Eu zic că antrenorul care vine să lucreze la Rapid poate să aibe niște semne de întrebare împotriva lui Lobonț, că ar putea să saboteze, ca să rămână iar antrenor. Înseamnă că poți să îi faci ăluia ceva, să rămâi tot tu, să nu îi meargă lui. Cum ție nu ți-a mers, să nu îi meargă nici ăluia“, a mai spus Gigi Corsicanu.

Ultrasii Rapidului S-AU SATURAT de Bogdan Lobont: “NE-A FACUT NISTE SEMNE”

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva...
Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva ore de România: "Cel mai frumos loc din lume"
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a...
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a fost pus să facă după ce a luat-o de la zero
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Cel mai de succes post de radio din România. A spulberat concurența
Cel mai de succes post de radio din România. A spulberat concurența
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela...
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela Lucuțar: „Un divorț nu e o înmormântare”