Sport

Galeria Universității Craiova, decizie radicală după ultima înfrângere: „Reacție la disprețul conducerii”

Galeria „juveților” încinge spiritele după Universitatea Craiova - Petrolul, scor 3-1. Peluza Nord anunță că se va prezenta pe Giulești doar dacă va fi schimbat Corneliu Papură.
24.10.2023 | 00:28
Galeria Universitatii Craiova decizie radicala dupa ultima infrangere Reactie la dispretul conducerii
Galeria Universității Craiova protestează! Decizie dură după ultima înfrângere: „Reacție la disprețul conducerii”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Înfrângerea cu Petrolul Ploiești este picătura care a umplut paharul pentru galeria Universității Craiova, care a pornit o serie de proteste încă de la succesul cu FC Botoșani. Peluza Nord anunță că nu vor susține formația din Bănie în deplasarea cu Rapid București dacă nu va fi numit un antrenor pe măsura așteptărilor anunțate.

Galeria Universității Craiova protestează! Comunicatul Peluzei Nord: „Un tanc cu echipaj incomplet. Problema este din interior”

Suporterii „alb-albaștrilor” i-au cerut demisia lui Corneliu Papură după eșecul categoric cu Petrolul Ploiești. Tehnicianul a avut o discuție cu Mihai Rotaru, iar finanțatorul „alb-albaștrilor” urmează să ia o decizie în ceea ce privește viitorul său pe banca tehnică a formației din Bănie, așa cum FANATIK a anunțat.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord a Universității Craiova a postat un comunicat dur pe rețelele de socializare după ultimele rezultate sub așteptări înregistrate de elevii lui Papură. Suporterii își doresc un nou antrenor pe banca formației din Bănie și anunță că echipa este încă incompletă.

„Universitatea se prezintă în această ultimă perioadă ca un tanc cu echipaj incomplet. Într-adevăr, vorbim despre un tanc modern, cu dotări de ultimă oră, care pe hârtie sperie orice inamic. Problema mare este însă din interior, unde lipsesc mecanicul, care trebuie să dea o direcție (președintele), și trăgătorul care trebuie să lovească ținta  (antrenorul).

ADVERTISEMENT

Avem doar un comandant care vrea să le facă pe toate, deși este depășit de complexitatea misiunii. Astfel, tancul nostru devine o pradă ușoară chiar și pentru echipamentele net inferioare ale adversarilor, inclusiv pentru tunarii de liga secundă.

Revenind la termeni fotbalistici – degringolada din teren și rezultatele slabe sunt consecința directă a lipsei celor două entități din cadrul clubului: antrenor și președinte, la un nivel minim de decență. După cum ați văzut în ultima perioadă, Peluza Nord a protestat, prin diverse mijloace, dar se pare că acestea nu au fost suficiente și este clar că trebuie să încercăm altceva”, au scris suporterii Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, în pericol să nu fie susținută de galerie cu Rapid: „Suporterii și istoria merită mai mult respect”

Peluza Nord anunță că „alb-albaștrii” nu vor avea parte de susținerea galerie la deplasarea din Giulești cu Rapid dacă oficialii din Bănie nu vor aduce un antrenor cu pretenții. Aceștia au mai menționat că protestele se vor  înăspri dacă situația va mai continua.

„Astfel, dacă în aceste zile nu va fi numit un antrenor demn de Universitatea, Peluza Nord nu se va mai prezenta la meciul din Giulești, ca reacție la disprețul conducerii față de ceea ce înseamnă Universitatea Craiova, urmând ca la meciurile viitoare modalități de protest să fie adaptate scopului suprem – binele clubului.

ADVERTISEMENT

Suporterii și istoria merită mai mult respect”, au încheiat comunicatul Peluzei Nord a Universității Craiova după ultima înfrângere în fața celor de la Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,35 este cota pentru „1 solist” la meciul Rapid - Universitatea Craiova
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de...
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de doar 1.000 de euro
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Rusia cutremură România! Va ataca fără milă. Amenințare fără precedent
Rusia cutremură România! Va ataca fără milă. Amenințare fără precedent
Reguli noi pentru bagajele din avion, pentru eliminarea taxelor ascunse
Reguli noi pentru bagajele din avion, pentru eliminarea taxelor ascunse
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română