News

Galeria Universității Craiova, reacție DURĂ după crimele din Caracal. Galerie FOTO

28.07.2019 | 18:37
Galeria Universitatii Craiova reactie DURA dupa crimele din Caracal Galerie FOTO

Cazul crimelor de la Caracal a șocat întrega țară, iar cetățenii români sunt revoltați de modul în care autoritățile au reacționat. În aceste zile, foarte multe voci critice au acuzat instituțiile statului de incompetență și spun că viața tinerelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu putea fi salvată dacă și-ar fi făcut treaba corespunzător. Cazul a ajuns și pe stadioanele din România, iar galeria Universității Craiova a afișat mesaje dure cu privire la această tragedie. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO

Mesajul galeriei Craiovei despre crima de la Caracal

“Cu toții suntem complici. Ministerul de Interne este oglinda societății”, este mesajul afișat la meciul Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște, disputat duminică pe stadionul Ion Oblemenco. Ulterior, fanii au mai afișat încă un banner cu mesajul: “Academia de Poliție – Film horror cu repetiție”. Reamintim că astăzi, Gheorghe Dincă, principalul suspect în acest caz, a recunoscut faptul că le-a ucis pe cele două fete. În fața anchetatorilor, bărbatul a admis faptul că le-a omorât pe tinere după ce acestea au refuzat să întrețină raporturi sexuale cu el.

“Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al bărbatului.

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă, autorul crimelor din Caracal

Gheorghe Dincă, autorul a mai multor crime?

Fostul polițist judiciar Valeriu Șuhan a emis ipoteza conform căreia nu ar fi exclus ca individul să fi făcut mai multe victime. „Mi-e teamă că acest om are la activ mai multe victime. Faptul că el a recunoscut aceste omoruri, într-un interval de timp relativ scurt, mă îndeamnă să cred că a recunoscut cu relativă uşurinţă, tocmai pentru a ascunde alte crime comise”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Valeriu Şuhan, fost poliţist judiciar.

Deocamdată, nu există indicii temeinice că Gheorghe Dincă a comis și alte crime, dar cercetările sunt în desfășurare. Bărbatul a fost adus la sediul DIICOT Craiova duminică după-amiază pentru a da noi declarații în fața procurorilor. Individul nu a spus până acum unde ar putea fi ascunse cadavrele, dar anchetatorii au demarat căutări la o groapă de gunoi din apropierea casei sale