Sport

Galeria FCSB a venit special la Craiova pentru a-l înjura pe Gigi Becali: „Vinde Steaua”. Le-a scandat numele lui Reghe și Edi Iordănescu. Video exclusiv

Ultrașii conduși de Gheorghe Mustață au venit la Craiova mai mult să îl conteste pe Gigi Becali decât să susțină FCSB-ul, iar FANATIK a surprins imagini video cu protestul împotriva finanțatorului.
28.11.2021 | 21:30
Galeria FCSB a venit special la Craiova pentru al injura pe Gigi Becali Vinde Steaua Lea scandat numele lui Reghe si Edi Iordanescu Video exclusiv
Ultrașii FCSB-ului îl înjură pe Gigi Becali la meciul de la Craiova
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că FCSB va avea parte de susținerea galeriei la derby-ul cu Universitatea Craiova  din etapa 18-1 din Casa Pariurilor Liga 1.

Ultrașii în număr de aproximativ 100 s-au lăsat așteptați și au început să intre pe stadionul „Ion Oblemenco” abia în minutul 20, când scorul era deja 1-1.

ADVERTISEMENT

Doar că jucătorii lui Toni Petrea nu au venit să își susțină echipa și au scandat tot meciul împotriva finanțatorului și „clanului Becali”, cât și împotriva președintelui Valeriu Argăseală.

Galeria FCSB-ului i-a dat declarat război patronului echipei: „Gigi, vinde!”

Facțiunea Skins Berceni condusă de Gheorghe Mustață a avut un adevărat recital la adresa lui Gigi Becali, pe care l-au înjurat pe tot parcursul meciului: „Gigi Becali, la m*ie Gigi Becali!, Gigi, Gigi, Gigi lasă-ne!” au fost doar câteva din scandările ultrașilor.

ADVERTISEMENT

Suporterii nu au putut fi prezenți pe stadion la meciul cu FC Botoșani, primul după plecarea lui Edi Iordănescu, așa că meciul de la Craiova a fost primul prilej pentru galerie să protesteze împotriva lui Gigi Becali.

Suporterii i-au scandat numele lui Edi Iordănescu, dar și lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul cu care FCSB a reușit cele mai mari performanțe din ultimul deceniu în perioada în care patronul era în pușcărie: „Reghe! Reghe! Reghe!”, a răsunat pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord Craiova și galeria FCSB-ului au scandat împreună împotriva „clanului Becali”

Galeria Universității Craiova și a FCSB-ului au avut chiar un moment în care s-au unit pentru câteva secunde și au scandat împreună împotriva „clanului Becali”: „Clanul Becali, la m*ie clanul Becali!”, a fost strigat din toți rărunchii de ultrași.

Nici președintele Valeriu Argăseală nu a scăpat de ura suporterilor care l-au contestat și pe oficialul FCSB-ului: „Argăseală, m*ie Argăseală!”.

ADVERTISEMENT

Suporterii FCSB-ului au vrut să transmită un mesaj clar că ei consideră această echipă Steaua și nu mai susțin conducerea clubului după îndepărtarea lui Edi Iordănescu: „Noi cântăm pentru culori nu pentru conducători!”.

Galeria FCSB-ului i-a cerut patronului să vândă clubul: „Gigi, vinde!”

Gigi Becali a declarat într-o conferință de presă că este dispus să cedeze societatea în cazul în care suporterii vor veni cu zece milioane de euro.

„Suporterii au zis că le-am luat ce iubeau ei cel mai tare. Bine, mă, dați-mi 10 milioane, îmi iau jucătorii și le dau echipa așa cum am luat-o. Eu nu dau echipa, dau societatea, clubul, pe 10 milioane, dar jucătorii îi iau.

Cu drag primesc un investitor, dar cine vine? Nu vedeți ce-i la Dinamo? Suporterii să aducă 10 milioane și gata. Dau clubul fără jucători. Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2, să vedem cum rămân CSA și FCSB fără nimic, că oamenii tot la mine vin, că-i am pe Coman, Tănase”, declara Gigi Becali.

Gheorghe Mustață a promis că suporterii sunt capabili să strângă această sumă, ba chiar a venit cu un plan fantezist și a declarat ulterior: „Am întocmit hârtia pe care Asociația Salvați Steaua o trimite către clubul FCSB. Poate că a și fost deja trimisă în această seară (n.r. marți seară). După ce am consultat toți acei oameni dispuși să preia echipa de la Gigi Becali, noi am făcut deja pasul.

„L-am întrebat oficial pe domnul Becali dacă vinde. Așteptăm răspunsul. Mingea e la dumnealui. Noi dovedim că suntem serioși. În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro”.

Ultrașii i-au cerut din nou să vândă clubul și au scandat la unison: „Gigi vinde Steaua!”. Suporterii au încurajat echipa începând cu repriza a doua, iar Toni Petrea este singurul care a scăpat de injuriile fanilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT