GALERIE FOTO. Adina Bourceanu, transformare spectaculoasă. Cum arată soţia stelistului după ce a slăbit 40 de kilograme

Adina Bourceanu a decis să-şi facă o operaţie de operaţie de micşorare a stomacului, a ţinut regim alimentar, dar a făcut şi sport. Totodată ea a a suferit şi o operaţie de mărire a...
27.10.2016 | 00:00
GALERIE FOTO Adina Bourceanu transformare spectaculoasa Cum arata sotia stelistului dupa ce a slabit 40 de kilograme
ADVERTISEMENT

Adina Bourceanu a decis să-şi facă o operaţie de operaţie de micşorare a stomacului, a ţinut regim alimentar, dar a făcut şi sport. Totodată ea a a suferit şi o operaţie de mărire a sânilor, iar zilele trecute s-a operat pentru a scăpa de pielea în exces.

Adina şi Alexandru Bourceanu s-au căsătorit în august 2016, după 13 ani de relaţie. În urmă cu un an, soţia fotbalistului Stelei a decis să schimbe radical felul cum arată şi a recurs la un regim drastic de slăbire. A slăbit 40 kg în 10 luni, apoi şi-a operat braţele, abdomenul şi picioarele, pentru a scăpa de pielea în exces.

ADVERTISEMENT

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Acum nu mă mai doare, foarte puţin la braţul drept că am avut ceva probleme şi mi s-a umflat un pic. S-a învineţit mai tare decât în rest şi braţul drept încă mă mai doare, dar în rest, nu am mai luat un calmant de o săptămână cred (…) Da, a meritat, a fost probabil cea mai grea intervenţie, (…) dar a fost pe o zonă foarte mare din corp. Nu mi-am făcut fesierii, dar mi-a dat o alternativă domnul doctor – dânsul a spus că e cea mai bună soluţie ca să nu mai tăiem foarte mult (…)

În continuare mănânc puţin. Mănânc un sfert de porţie dintr-un singur fel de mâncare, dar mănânc orice (…) Fetiţa e un pic mai rezervată, are ceva probleme, dar trece peste perioada asta – primele trei zile am fost cu drenă şi voia să mă ajute: «Mami, hai să te ajut! Mami, îţi ţin eu asta.»“, a declarat Adina Bourceanu, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Sursă: romaniatv.net