GALERIE FOTO. Alexandra Becali a făcut HAOS în TRAFIC. Gigi Becali se va lua cu mîinile de cap cînd va vedea imaginile

Fiica lui Gigi Becali pare să fie la fel de impulsivă ca şi tatăl ei. Dar, dacă latifundiarul din Pipera are obiceiul de a vorbi, cu sau fără perdea, la terlevizor, Alexandra, fiica lui, pare...
26.09.2015 | 21:28
GALERIE FOTO Alexandra Becali a facut HAOS in TRAFIC Gigi Becali se va lua cu miinile de cap cind va vedea imaginile

Fiica lui Gigi Becali pare să fie la fel de impulsivă ca şi tatăl ei. Dar, dacă latifundiarul din Pipera are obiceiul de a vorbi, cu sau fără perdea, la terlevizor, Alexandra, fiica lui, pare să fie mai ”nervoasă” atunci când vine vorba de exasperantul trafic bucureştean.(CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Alexandra Becali în timp ce provoca haos în traficul bucureştean. La volanul bolidului său, fiica latifundiarului părea extrem de grăbită, motiv pentru care, fără să mai respecte regulile de circulaţie, a început să îşi facă de cap pe stradă, ignorând cu seninătate protestele celorlalţi şoferi, simţindu-se, probabil, în siguranţă în mastodontul de maşină pe care îl conducea.

Aşa că, fără să stea pe gânduri le-a tăiat calea unor şoferi cu maşini mai mici ghidându-se după principiul ”cel mai mare şi mai puternic câştigă”, iar apoi, fără să stea pe gânduri a îănceput să gonească cu mult peste viteza legală, pe şina tramvaiului, semn că cele câteva puncte de amendă pe care le-ar fi încasat nu îi dădeau niciun fel de bătăi de cap, sigură fiind că tăticul ei va scoate câteva sute de lei din buzunar fără niciun stress.

Alexandra Becali pare să fie, de altfel, răsfăţata familiei milionarului, ea fiind singura fiică a finaţatorului de la Steaua cu o intensă activitate mondenă, fiind, nu o dată, surprinsă de paparazzii Spynews.ro în diverse localuri de fiţe din nordul Capitalei sau mergând la sălile de fitness din zonă pentru a avea grijă de trupul ei.

Sursă: www.spynews.ro