GALERIE FOTO. "Autostrada scufundată" din România. Imagini de pe şantierul Orăştie-Sibiu, lot 3

Directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), Cătălin Homor, a inspectat timp de două zile, în 17 şi 18 august, şantierul lotului 3 al autostrăzii Sibiu-Orăştie, supranumit "autostrada scufundată", pentru a se asigura că lucrările sunt în grafic şi că termenul anunţat de autorităţi pentru redeschiderea circulaţiei poate fi respectat. Tronsonul ar trebui redeschis circulaţiei în luna septembrie.

În perioada 17 – 18 august, directorul general al CNADNR SA, Cătălin Homor, împreună cu o echipă de specialişti din cadrul companiei, s-a aflat pe şantierul Autostrăzii Orăstie –Sibiu, lot 3.

Această vizită a avut drept scop urmărirea ritmului lucrărilor atât pe timp de noapte cât şi pe zi şi organizarea şantierului, precum şi mobilizarea generală şi calitatea lucrărilor.

"Am vrut să constat la faţa locului care este ritmul lucrărilor. Vizitele pe şantiere vor fi din ce în ce mai dese pentru că prefer să discut cu cei responsabili la faţa locului. Ritmul şi monitorizarea proiectelor rămân principalele direcţii. Odată cu refacerea corpului autostrăzii le-am cerut constructorilor să demareze lucrările şi la celelalte puncte cu deficienţe astfel încât atunci când vom da în folosinţă lotul 3 să o putem face în condiţii de maximă siguranţă a traficului. Voi monitoriza în continuare cu mare atenţie întreaga activitate pe şantier astfel încât să reuşim să respectăm graficul de lucrări.", a declarat Cătălin Homor, Director General al CNADNR SA, într-un comunicat de presă pentru România TV.