Galerie FOTO. ŞOCANT! O femeie asiatică a fost condamnată LA MOARTE de arabi, pentru că a făcut sex! Va fi UCISĂ cu pietre!

Caz revoltător în Arabia Saudită. O femeie din Sri Lanka, aflată la muncă în ţara din Golf, a fost condamnată la moarte după ce a comis adulter. Bărbatul nu va fi executat şi a primit o pedeapsă de 100 de lovituri de bici.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU POZE! ATENTIE, IMAGINI ŞOCANTE!

Femeia în vîrstă de 45 de ani era măritată şi l-a înşelat pe soţul ei cu un alt imigrant din Sri Lanka, care era singur. Autorităţile din Sri Lanka au făcut toate eforturile ca femeia să fie iertată de execuţie, însă fără efect.

Femeia va fi omorîtă într-un mod barbar, îngropată pînă la piept şi lovită cu pietre. Pînă acum, în 2015, în Arabia Saudită au avut loc 150 de execuţii, majoritatea, prin decapitare.

 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695