News

GALERIE FOTO. Ce s-a ales de Monica Lewinsky după relaţia cu Bill Clinton. Cum arată acum

Monica Lewinsky a devenit celebră în anul 1998, odată cu declanşarea celui mai mare scandal sexual din istorie....
19.04.2016 | 00:06

Monica Lewinsky a devenit celebră în anul 1998, odată cu declanşarea celui mai mare scandal sexual din istorie.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

Monica Lewinsky a povestit cu emoţie lunile care au urmat izbucnirii scandalului sexual, în 1998, când toată atenţia era îndreptată asupra sa.“Acum 16 ani, proaspătă absolventă de colegiu, o stagiară de 22 de ani la Casa Albă – şi romantică peste medie – m-am îndrăgostit de şeful meu aşa cum se întâmplă la 22 de ani (…). Dar şeful meu era preşedintele Statelor Unite. Asta probabil se întâmplă mai rar. Acum regret profund”, a subliniat ea.

Scandalul a început în ianuarie 1998, iar într-o conferinţă de presă organizată la Casa Albă. Bill Clinton declara: “Nu am întreţinut relaţii sexuale cu această femeie“. După escaladarea scandalului, în august 1998, odată cu audierea sa în faţa unui juriu, Bill Clinton a fost nevoit să recunoască faptul că relaţia sa cu Monica Lewinsky a fost “nepotrivită”.

Bill Clinton a reuşit să îşi păstreze funcţia după Sexgate, Senatul american respingând prin vot suspendarea sa.

Monica Lewinsky a devenit foarte mediatizată în urma scandalului, în 2005 luând decizia de a ieşi din viaţa publică americană, mutându-se în Londra, acolo unde a studiat psihologia. În 2006, ea obţinea un master la London School of Economics.

Lewinsky a revenit în atenţia presei americane în 2014, odată cu eseul pe care l-a publicat în revista Vanity Fair, intitulat “Ruşine şi supravieţuire”, unde a vorbit despre viaţa ei şi despre scandalul sexual în care fusese implicată.

Monica Lewinsky este implicată într-o organizaţie anti-intidimare, “Bystander Revolution”, pentru care este ambasador şi consilier strategic.

Monica Lewinsky a participat, anul acesta, la petrecerea organizată de revista Fanity Fair după decernarea Premiilor Oscar.