Galerie FOTO. Ce s-a întîmplat cu Dwight Yorke şi Andy Cole. Cum arată acum atacanţii care au făcut senzaţie pentru United!

Claudiu Melinte   
in Galerie foto
09/08/2016, 14:10
Galerie FOTO. Ce s-a întîmplat cu Dwight Yorke şi Andy Cole. Cum arată acum atacanţii care au făcut senzaţie pentru United! GALERIE FOTO

Andy Cole şi Dwight Yorke au lucrat excelent împreună la Manchester United. Sir Alex Ferguson nu avea cum să nu-i folosească pe cei doi în acelaşi ”11”. Se completau unul pe altul pe teren şi erau foarte buni prieteni în afara lui. Între timp, cei doi s-au retras din fotbal şi s-au apucat de televiziune.

La 17 ani după ce au cîştigat Liga Campionilor cu Manchester United, York şi Cole au rămas în continuare apropiaţi. Fotbalistul din Trinidad & Tobago are un fizic de individat la cei 44 de ani ai săi. Aflat tot la 44 de ani, Andy Cole a mai ”pus” cîteva kilograme pe el.

141 de goluri au marcat împreună Yorke şi Cole în perioada în care au jucat la United. 93 dintre acestea i-au aparţinut lui Cole, care, ce-i drept, a şi jucat mai mult sezoane pentru ”Diavoli”

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×