GALERIE FOTO. Cîntarul te păcăleşte! Experimentul unei tinere a luat cu asalt internetul

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
28/07/2016, 19:07
GALERIE FOTO. Cîntarul te păcăleşte! Experimentul unei tinere a luat cu asalt internetul GALERIE FOTO

Ceea ce arată ecranul cântarului şi ceea ce vedem în oglindă poate crea confuzie, dar nu vă alarmaţi. O fitness bloggeriţă populară pe Instagram le-a arătat tuturor că greutatea obţinută după antrenamente poate însemna o cantitate record de masă musculară!

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Tânăra care a parcurs un astfel de eveniment se numeşte Kelsey Wells – fitness bloggeriţă cu peste 300 de mii de fani pe Instagram şi autoare a blogului „My sweat life”, care îşi propune să ajute femeile să-şi sculpteze cele mai frumoase forme.

Eficienţa programelor ei de slăbire a fost demonstrată prin propriul exemplu. Kelsey şi-a schimbat radical nu doar forma fizică, ci şi starea de sănătate, dar şi viaţa în general. A început să slăbească la 2 luni după ce a născut, iar după 60 de săptămâni, a devenit mai frumoasă, mai puternică şi mai suplă decât oricând înainte. A fost dureros să facă şi alegeri alimentare conforme modului sănătos de viaţă, dar ambiţia este cea care a ajutat-o să nu renunţe.

Pentru că şi-a creat blogul în scopul de a fi aproape de alte femei, autoarea şi-a dorit să comunice cât de amăgitoare poate fi greutatea arătată de cadranul cântarului. Înainte de a-şi sculpta corpul, cântărea 65 de kilograme. Pe parcurs, a slăbit până la 55, după care a atins din nou greutatea de 63 de kilograme. Dar ce forme a obţinut!

„Fetelor, vă rog să încetaţi să mai credeţi că greutatea voastră depinde de progres şi de dragostea pe care trebuie să o aveţi faţă de voi. Niciodată nu am mai avut atâta masă musculară, câtă am acum, nu am fost niciodată mai sănătoasă şi nu m-am simţit mai confortabil în propria piele, decât acum. Nu aş fi obţinut toate astea dacă aş fi renunţat atunci. Măsuraţi-vă progresul în rezistenţă, capacitate, sănătate şi fericire”, spune bloggeriţa.

Sursă: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×