Fotbal international

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo SE IUBEŞTE cu o puştoaică de 19 ani! POZE INCENDIARE cu noua cucerire a portughezului

Presa din Danemarca susţine faptul că tînăra daneză Maja Darving (19 ani) ar fi noua iubită a fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo....
05.10.2015 | 00:00
GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo SE IUBESTE cu o pustoaica de 19 ani POZE INCENDIARE cu noua cucerire a portughezului
ADVERTISEMENT

Presa din Danemarca susţine faptul că tînăra daneză Maja Darving (19 ani) ar fi noua iubită a fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo.

După ce Cristiano Ronaldo (30 de ani) s-a despărţit de rusoaica Irina Shayk la începutul lui 2015, au apărut fel de fel de speculaţii privind femeile care roiesc în jurul jucătorului de la Real Madrid. Inclusiv românca Mădălina Ghenea a apărut pe lista cuceririlor lui Ronaldo, totul pornind de la o reclamă pe care cei doi au filmat-o împreună.

VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI INCENDIARE CU NOUA IUBITĂ A LUI CRISTIANO RONALDO

Conform presei, portughezul este totuşi implicat într-o relaţie, pe care a încercat pînă acum s-o ţină ascunsă. Jurnaliştii de la publicaţia daneză BT au reuşit însă să dovedească faptul că Ronaldo se iubeşte cu o tînără de 19 ani, Maja Darving.

BREAKING NEWS!!! REVENIRE MIRACULOASA LA STEAUA!!! RADOI, IN DELIR!!! CU EL, STEAUA SE BATE LA TITLU!!!

În primul rînd, aceasta a fost surprinsă în tribune la Malmo, în Suedia, la meciul disputat miercurea trecută de Real Madrid în Liga Campionilor.

De asemenea, apropiaţii modelului danez susţin faptul că Maja l-a vizitat de cîteva ori pe Cristiano în capitala Spaniei.