Life

Galerie foto cu cele mai emoționante imagini de la cununie! Fericirea are chipul Simonei Halep

Simona Halep a avut, pe 15 septembrie 2021, cel mai emoționant moment al vieții ei de până acum: nunta cu Toni Iuruc, un eveniment în care emoțiile au fost la cote care, probabil, au depășit emoțiile primei finale de Grand Șlem câștigate de campiona noastră.
16.09.2021 | 16:41
Galerie foto cu cele mai emotionante imagini de la cununie Fericirea are chipul Simonei Halep
ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele într-un cadru de vis, așa cum visa jucătoarea de tenis care a pus România pe harta sportului mondial.

Simona Halep, vis împlinit la cununia cu Toni Iuruc

De-a lungul anilor, de fiecare dată când vorbea despre nuntă, chiar și în perioada în care nu avea alături jumătatea sufletului ei, pe Toni Iuruc, Simona Halep spunea că vrea să se căsătorească pe plajă, la malul mării.

ADVERTISEMENT

Și, pe atunci, parcă transformată în fetița care e la vârsta visurilor legate de un prinț, Simona Halep zâmbea ușor încurcată. Dar, de pe 15 septembrie 2021, zâmbetul Simonei Halep este altul, este cel al unei femei împlinite în toate sensurile.

Nu de altceva, dar visul la care, emoționată, făcea referire în trecut a devenit o realitate, iar Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit, așa cum voia ea, la malul mării, într-un cadru de vis, înconjurată de florile ei preferate, alături de familia (pe) care o idolatrizează și de prietenii apropiați.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, emoționată la cununia cu Toni Iuruc

Ajunsă cu cinci minute înainte de termenul stabilit pentru încheierea actelor care consfințeau, legal, căsătoria ei cu Toni Iuruc, Simona Halep avea o strălucire aparte. Una care părea să devină asurzitoare.

Fiecare por din ființa ei parcă striga: ”Uitați-vă la mine, mă căsătoresc cu bărbatul visurilor. El este prințul meu”. Iar acest lucru putea fi văzut încă de când a ajuns în parcarea clubului în care și-au unit destinele.

ADVERTISEMENT

Zâmbetul larg, plin, satisfăcut, total, al unei domnișoare care, parcă încă fetiță, urma să devină o femeie, o DOAMNĂ, spunea totul despre sentimentele ei, lucru care, de altfel, se poate vedea în fiecare imagine de la nunta Simonei Halep.

Simona Halep, zâmbet fără egal

Toate, dar absolut toate imaginile de la petrecerea de nuntă a Simonei Halep o arată pe cea mai bună jucătoare de tenis din toată istoria României într-un singur fel: trăind, cu intensitate, o fericire uriașă.

ADVERTISEMENT

Fie că îl privea pe Toni așa cum doar o femeie care iubește poate să o facă, fie că dansa, fie că fredona, alături de toată nunta, melodiile care o făceau să simtă și mai intens fericirea, Simona Halep zâmbea.

Și nu o făcea așa cum, de-a lungul timpului, după o victorie uriașă în fața vreunei alte campioane a tenisului mondial, și-a obișnuit fanii. Nu, zâmbea exact cum o face o femeie care și-a îndeplinit un vis pe care nu și l-a ascuns, dar care părea prea îndepărtat.

Toni, bărbatul care a câștigat cel mai important premiu: mâna Simonei

Dacă fericirea Simonei Halep era vizibilă din Cosmos, la lumina artificiilor care au brăzdat, minute bune, cerul din orașul de la malul mării, Toni Iuruc părea mai sobru.

Spunem părea pentru că, de fapt, dacă privești cu atenție imaginile care îl arată alături de Simona Halep, Toni Iuruc avea, sub chipul mai sobru, un zâmbet care spune totul despre sentimentele sale. ”Eu sunt cel care o iubesc și sunt iubit de numărul 1”, părea să zică, ușor țanțoș, Toni Iuruc prin atitudinea sa.

Atitudine care, însă, s-a schimbat imediat când, după ce au semnat actele căsătoriei, au făcut clasica fotografie de familie: Simona și Toni, unul lângă celălalt, încadrați de părinții Halep și de mama ginerelui, singurică, dorindu-și probabil să își aibă soțul lângă, tatăl lui soțului campioanei fiind dispărut de ani buni dintre cei vii.

Simona și Toni, atenți cu invitații

Chiar dacă au dansat pe ritmurile de senzație cântate de Dan Bittman, formația Pindu sau Loredana Groza, Simona Halep și Toni Iuruc și-au găsit timpul să stea și alături de rudele lor.

De remarcat și faptul că, provenind amândoi din familii foarte numeroase, Simona și Toni și-au făcut timp, totuși, aseară să se întrețină minute bune cu fiecare invitat dintre oamenii simpli care le-au onorat invitația.

“Să ai grijă de fata mea”, ăsta a fost cel mai des auzit sfat adresat lui Toni Iuruc, venit din partea rudelor îndepărtate ale Simonei, venite la ceremonie din satele uitate are Dobrogei prin care familia Halep mai are legături de sânge.

Nunta Simonei Halep, prilej de bucurie pentru angajații clubului

Renumiți pentru cumpătarea lor, Simona și Toniau fost ieri favoriții angajaților clubului în care s-a ținut petrecerea. Toți paznicii complexului, dar și restul angajaților care au contribuit la buna desfășurare a ceremoniei au fost recompensați generos și la final, dar și pe parcursul nopții.

De altfel, Ilie Năstase sau Loredana au lăsat bacșișuri consistente persoanelor care s-au ocupat de ele în ziua cea mare pentru Simona Halep.

ADVERTISEMENT
Tags: