Fotbal international

GALERIE FOTO. Cu cine s-a iubit Simona Halep de-a lungul timpului! Cine au fost bărbaţii din viaţa campioanei

Simona Halep are o relaţie cu fostul jucător de tenis, Radu Marian Barbu. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi în timpul vacanţei din Portofino, o localitate de lângă Genoa. Campioana...
07.11.2017 | 15:29

Simona Halep are o relaţie cu fostul jucător de tenis, Radu Marian Barbu. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi în timpul vacanţei din Portofino, o localitate de lângă Genoa. Campioana noastră a părut foarte destinsă în compania noului ei iubit şi a fost numai zâmbet. 

Halep a fost mereu extrem de discretă în ceea ce priveşte viaţa privată, informaţiile despre iubiţii ei fiind destul de rare. Dar, de-a lungul timpului au apărut mai multe nume despre care s-a discutat că au o relaţie cu Simona. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Simona şi Costa Sponte, aproape de altar: “E cipan de-ai noştri, taică-su fost cu noi, la Tulcea”

Până acum, cel mai mult s-a scris despre relaţia dintre Simona Halep şi fiul lui Teia Sponte, apropiat al patronului Stelei, Gigi Becali. Relaţia dintre Costa Sponte şi Simona Halep a ajuns într-un stadiu avansat, în condiţiile în care bunica jucătoarei a declarat într-un interviu că cei doi se vor căsători: ”Se ia cu fiul lui Teia. E cipan de-ai noştri, taică-su fost cu noi, la Tulcea”, declara bunica Simonei pentru Libertatea.ro. Totuşi, cei doi rareori au fost surprinşi împreună şi Simona Halep a ales să se concentreze mai mult pe carieră decât pe viaţa privată.

Simona Halep a spus în mai multe interviuri că este fan al cântăreţului român, Smiley. Cei doi s-au întâlnit şi chiar au făcut o şedinţă foto împreună şi mai multe voci au început să spună că cei doi ar avea o relaţie, mai ales că Smiley a fost văzut de mai multe ori la meciurile Simonei Halep. Întrebat despre o posibilă relaţie cu Simona Halep: “Încă nu am o relaţie cu Simona Halep, ne-am văzut de trei ori în viaţa noastră, dintre care două la meciurile ei. M-am nimerit în acelaşi timp în care juca la Indian Wells, în L.A., şi m-a bucurat foarte tare că şi ea, şi Horia Tecau m-au invitat la turneu. Din păcate, când am ajuns, în ziua aceea, Horia pierduse. În privinţa Simonei, mă bucur mult că am putut să o văd jucând, a fost pentru prima oară când am văzut un meci de tenis live. Nu e un lucru mic să o urmăreşti jucând pe Simona Halep prima oară când te uiţi la un meci de tenis”

În 2015, s-a zvonit că Simona Halep are o relaţie cu Sorin Marin, un tânăr afacerist, în vârstă de 26 de ani, la acea vreme. Au apărut mai multe fotografii cu ei în ipostaze tandre, iar apropiaţii au spus că era nelipsit de la turneele ei, dar relaţia s-a stins repede.

Un nume celebru despre care s-a scris că ar avea o relaţie cu Simona Halep este cel al lui Horia Tecău. Cei doi au jucat la dublu mixt în turneul de la Roland Garros în 2016 şi au fost surprinşi de mai multe ori împreună, iar Simona Halep a postat mai multe poze cu Tecău pe reţelele de socializare: “Uite peste cine am dat în Cincy! Campionul Wimby, Horia Tecău. Cincy tenis. Prieteni buni”, a scris Simona la una dintre fotografii.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU SIMONA HALEP