Fotbal international

GALERIE FOTO. Cum arată sora lui Ronaldo! E mai mare cu 9 ani decât fotbalistul şi are mare succes în muzică

Katia Aveiro este sora lui Cristiano Ronaldo. Între cei doi este o diferenţă de 9 ani şi chiar dacă nu este la fel de celebră ca şi fratele ei, Katia este o cântăreaţă de succes în...
20.10.2017 | 19:25
GALERIE FOTO Cum arata sora lui Ronaldo E mai mare cu 9 ani decat fotbalistul si are mare succes in muzica

Katia Aveiro este sora lui Cristiano Ronaldo. Între cei doi este o diferenţă de 9 ani şi chiar dacă nu este la fel de celebră ca şi fratele ei, Katia este o cântăreaţă de succes în Portugalia. Sora starului de la Real Madrid a apărut în mai multe pictoriale sexy, mai ales că celebritatea lui Cristiano Ronaldo, i-a dat un boost la capitolul popularitate şi Katiei, care este o cântăreaţă bine văzută în ţara ei natală. Ajunsă la 41 de ani, Katia Aveiro apare în multe pictoriale foto şi nu se sfiieşte să îşi arate corpul.

Ea a dezvăluit recent în presa din Portugalia că Ronaldo a donat o sumă importantă de bani pentru oamenii care au rămas fără locuinţe în urma incendiilor care au împânzit Portugalia în ultima săptămână. 45 de morţi au fost înregistraţi în incendiile de pădure: ”Cristiano Ronaldo a plătit pentru trata celor 370 de persoane rănite în incendiile din Portugalia”, este anunţul făcut în postare de Katia. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ronaldo: “Sunt alături de voi!”

”Simt o durere în suflet când văd ce se întâmplă în Madeira şi în alte părţi ale ţării. Sprijinul meu vine în întâmpinarea tuturor pompierilor care îşi riscă cu curaj viaţa pentru a salva atât de multe vieţi. Sunt alături de voi”, a scris Ronaldo după ce a vorbit cu preşedintele Portugaliei despre incendiile de vegetaţie.

Portugalia şi nordul Spaniei s-au confruntat duminică cu sute de incendii înteţite de rafalele de vânt cald declanşate de uraganul Ophelia. În Galicia, flăcările au ucis patru persoane înainte ca starea de urgenţă să fie instaurată.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU SORA LUI CRISTIANO RONALDO