Nicio categorie

FOTO / Halep, tratată ca o PRINŢESĂ. Are super-piscină

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Indian Wells după un meci extrem de greu cu Lucie Safarova, scor 6-2, 4-6, 6-4. Pentru a ajunge în sferturi, românca noastră trebuie să...
Autor: Claudiu Melinte | 10.03.2014 | 18:06

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Indian Wells după un meci extrem de greu cu Lucie Safarova, scor 6-2, 4-6, 6-4. Pentru a ajunge în sferturi, românca noastră trebuie să treacă de Eugenie Bouchard (20 de ani). Canadianca este una dintre cele mai tinere speranţe ale tenisului mondial. Cea mai bună performanţă a lui Bouchard este o calificare în semifinalele de la Australian Open.

Hilton Shillim Main Pool

Pînă la meciul cu Eugenie Bouchard, Simona Halep este cazată la unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din California. Priveliştea de care se bucură românca este una foarte frumoasă. Simona are o mulţime de facilităţi de care se bucură: piscină, saună, masaj şi cel mai bun bucătar posibil. Cînd nu se antrenează pentru meciul din optimile de finală, Halep se plimbă cu maşina prin apropierea hotelului şi a terenurilor de antrenamente de la Indian Wells.

Forest Valley Villa BedroomSpa Valley Villa BedroomForest Valley Villa Bathroomindian wellsindian

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!