News

GALERIE FOTO. Cutremurător! Cele mai grave 10 accidentări din istoria fotbalului

Fotbalul este un sport periculos, iar intensitatea la care se joacă în zilele noastre poate să producă oricând evenimente nedorite. Accidentările fac parte din joc, însă de multe ori...
16.10.2017 | 09:54

Fotbalul este un sport periculos, iar intensitatea la care se joacă în zilele noastre poate să producă oricând evenimente nedorite. Accidentările fac parte din joc, însă de multe ori jucătorii nu mai pot reveni la acelaşi nivel după o accidentare horror. 

FANATIK.RO vă prezintă în galerie foto cele mai grave 10 accidentări în istoria fotbalului modern în care au fost implicate nume mari ale sportului “rege”: Petr Cech, Alan Smith, Djibril Cisse sau Eduardo da Silva. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Petr Cech, la un pas de moarte

Petr Cech a fost la un pas să îşi piardă viaţa în 2006 când evolua pentru Chelsea. Portarul a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit cu genunchiul în cap de jucătorul lui Reading, Stephen Hunt. Portarul a fost transportat de urgenţă la spital şi a lipsit câteva luni de pe gazon. De la acea accidentare, portarul ceh poartă o cască de protecţie la fiecare meci. Astăzi, Petr Cech este titularul lui Arsenal.

Djibril Cisse a avut mai multe accidentări grave în carieră. Atacantul francez şi-a rupt piciorul de mai multe ori, el fiind nevoit de fiecare dată să stea luni bune departe de gazon. Din păcate, cariera atacantului a avut mult de suferit, deşi Cisse evoluează şi azi, la 36 de ani, la formaţia franceză Yverdon. Eduardo Da Silva este şi el unul dintre jucătorii care au suferit o accidentare gravă. Atacantul brazilian a avut laba piciorului secţionată de pe tibie după un tackling horror al lui Taylor, în 2008. A revenit după 8 luni pe teren, dar niciodată nu a putut să fie la forma maximă.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE