Fotbal international

GALERIE FOTO. Din Liga Campionilor în Serie D. Unde s-a transferat un fost căpitan al Stelei

Janos Szekely, din Liga Campionilor în Serie D. Ajuns la 34 de ani, fostul căpitan al echipei Steaua Bucureşti s-a transferat la formaţia italiană Lecco, care evoluează în grupa B din liga a...
09.09.2017 | 09:39
GALERIE FOTO Din Liga Campionilor in Serie D Unde sa transferat un fost capitan al Stelei

Janos Szekely, din Liga Campionilor în Serie D. Ajuns la 34 de ani, fostul căpitan al echipei Steaua Bucureşti s-a transferat la formaţia italiană Lecco, care evoluează în grupa B din liga a patra. Născut la Timişoara, Szekely s-a antrenat timp de două zile cu formaţia italiană înainte de a semna contractul.

”Nu mă interesează nivelul la care joc, mă interesează să câştig. Am găsit la Lecco un grup bun, competitiv. Consider că avem o echipă bună, i-am cunoscut pe băieţi. Cred că în acest an ne vom bate la câştigarea grupei”, a fost primele cuvinte ale lui Szekely după ce a semnat contratul cu Lecco. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Janos Szekely a jucat în cupele europene cu Steaua şi Oţelul Galaţi

Janos Szekely ar putea debuta la noua echipă în meciul de duminică, de pe teren propriu, cu formaţia AC Crema. El a jucat Liga Campionilor şi Liga Europa cu Steaua Bucureşti, dar a mai prins meciuri internaţionale şi cu Oţelul Galaţi, în Cupa UEFA şi Cupa UEFA Intertoto.

Szekely şi-a început cariera la Politehnica Timişoara, iar apoi a jucat în Liga 2 pentru Universitatea Cluj. Pasul în Liga I l-a făcut la Oţelul Galaţi şi după două sezoane a prins transferul carierei la Steaua Bucureşti. Pentru janos Szekely au urmat două experienţe ân străinătate la Volga Nijni Novgorod şi Korona Kielce. A revenit în România şi a jucat la Universitatea Cluj, FC Braşov şi ASA Târgu Mureş. Ultima dată, Szekely a evoluat tot în liga a patra din Italia, la Seregno.