GALERIE FOTO. Dumnezeule mare! Timpul chiar nu iartă pe nimeni! Aşa arată Florin Piersic ÎN REALITATE în acest moment!

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
12/08/2016, 00:00
GALERIE FOTO. Dumnezeule mare! Timpul chiar nu iartă pe nimeni! Aşa arată Florin Piersic ÎN REALITATE în acest moment! GALERIE FOTO

Florin Piersic a devenit cunoscut publicului datorită talentului său actoricesc. De fiecare dată cînd apare în public, artistul este foarte atent la imaginea sa, mai exact la felul în care arată.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

DA CLICK PE IMAGINILE DIN GALERIA FOTO DE MAI SUS

De multe ori, fanii acestuia nu îi dau vîrsta reală, de 80 de ani. Însă, atunci cînd nu este în lumina reflectoarelor se observă cu ochiul liber că timpul nu a putut să îl ierte nici pe el.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×